NIKAD JAČE: Čak do 200% bonusa za SVE Mozzartove igrače!

Promo

24. 03. 2021. u 14:00

Het-trik bonusa te čeka na sajtu mozzartbet.com

НИКАД ЈАЧЕ: Чак до 200% бонуса за СВЕ Моззартове играче!

mozzart promo

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da uplatiš depozit i ostvariš bonus.

Šta je HET-TRIK BONUSA?

HET-TRIK bonusa predstavlja bonus od 50% od prvog depozita, 100% od drugog i 200% od trećeg narednog depozita u toku trajanja promocije.

Koliki je minimum?

Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. Tako ćeš na prvi depozit od 500 RSD ostvariti bonus od 250 RSD, na drugi depozit bonus od 500 RSD, a na treći depozit bonus u iznosu od 1.000 RSD.

Koliki je maksimum?

Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit iznosi 5.000 RSD, na drugi depozit 10.000 RSD, a na treći depozit 20.000 RSD. Na primer, uplatio si 1.000 dinara čime si ostvario pravo na bonus od 500 dinara. Bonus će biti prebačen na tvoj račun ukoliko ispuniš uslove tj. odigraš tikete u ukupnoj vrednosti od 4X500=2.000 dinara. U zavisnosti od vrste igre na koju se kladiš, svaki tiket će u skladu sa pravilima navedenim ispod sa definisanim % od uplate uvećati obaveznu sumu za odigravanje.

Da bi se bonusi našli našli na tvom nalogu, neophodno je da ispuniš navedene uslove. Tek nakon ispunjenja uslova i dodele bonusa na prvi depozit možeš pristupiti otključavanju sledećeg.

Bonus možeš „otključati“, odnosno dostići obaveznu sumu za odigravanje na sledeće načine:

  • Klasično klađenje – 100% od uplate na tiketima sa minimum 4 para i minimalnom kvotom 1,35 ulazi u sumu za odigravanje. U slučaju sistemskih tiketa, minimalni broj redova po kombinaciji je 4.
  • Uživo klađenje – 20% od uplate na tiketima sa minimalnom kvotom 1,10 ulazi u sumu za odigravanje.
  • MLS 6 – 30% od uplate na nesistemskim tiketima 6/6 ulazi u sumu za odigravanje.
  • Moj Broj – 30% uplate na nesistemskim tiketima sa minimum 3 broja ulazi u sumu za odigravanje, i to tiketa brzih izvlačenja (Grčki kino, Poljski kino, Češki kino, Češki brzi kino, Italijanski 10e, Španski ekspres i Mađarski putto)
  • Virtualne igre – 30% od uplate na nesistemskim tiketima sa minimum 2 para ulazi u sumu za odigravanje (Golden Race virtualne igre ne ulaze u sumu za odigravanje, tj ne utiču na otključavanje bonusa).
  • Rok za ispunjenje uslova i otključavanje bonusa je 30 dana.

Poseti mozzartbet.com i ostvari het-trik bonusa!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade