PIKSI ŠTO JE ZVAO TO JE I DOBIO: Pozitivni vetrovi duvaju u reprezentaciji, Srbija kompletna na startu kvalifikacija za SP

Novosti online

21. 03. 2021. u 11:45

DOBRE vesti stižu iz Fudbalskog saveza Srbije. Naime, svi reprezentativci koji su se našli na spisku novog selektora nacionalnog tima Dragana Stojkovića Piksija u mogućnosti su da dođu na pripreme za predstojeće utakmice.

ПИКСИ ШТО ЈЕ ЗВАО ТО ЈЕ И ДОБИО: Позитивни ветрови дувају у репрезентацији, Србија комплетна на старту квалификација за СП

"Orlovi" slave na meču sa Rusima Foto N. Paraušić

Reprezentativci Srbije se posle obaveza u klubovima sele u Staru Pazovu, gde će imati dva dana da se spreme za start kvalifikacija za SP u Kataru.

Već u sredu na stadionu “Rajko Mitić” gostovaće Republika Irska, a posle samo tri dana na istom mestu je rival Portugalija, predvođena Kristijanom Ronaldom.

Selektor Dragan Stojković je sa saradnicima danima spremao taktiku, koju će prezentovati igračima.

Kako najavljuje i sam Piksi videćemo novo lice “orlova” čija je forma pojedinačno u usponu. 

– Svi sa spiska su potvrdili dolazak, a uspeli smo uz puno napora da dogovorimo “dozvolu” za igrače iz Francuske. Čim momci dođu u sportski centar uslediće testovi na kovid 19 i u ponedeljak onda sledi prvi zajednički trening. Situacija je takva da nema mnogo vremena, ali uslovi su slični. Nadamo se uspešnom startu – rekao je za MaxBet sport, sportski direktor Stevan Stojanović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024