ITALIJANI STAVLJAJU PIKSIJA NA "SLATKE MUKE": Srbi postigli šest golova u ovom kolu

Novosti online

14. 03. 2021. u 17:55

NEMA sumnje da će selektor Srbije Dragan Stojković biti na veoma "slatkim mukama" pred naredne izazove sa reprezentacijom.

ИТАЛИЈАНИ СТАВЉАЈУ ПИКСИЈА НА СЛАТКЕ МУКЕ: Срби постигли шест голова у овом колу

FOTO: AP

Lepe vesti dolaze nam iz Italije gde je Dušan Vlahović postigao tri, Darko Lazović, Filip Đuričić i Sergej Milinković-Savić po jedan gol. Što nema sumnje da će činiti lepu uvertiru pred okupljanje Srbije. 

Ako je suditi po igrama koje "Orlovi" prikazuju širom Evrope Srbiju čekaju uspešne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Posebno su se istakli naši Italijani. 

Fudbaleri sa našeg podneblja postigli su čak šest pogotka u Seriji  A. Počeo je u petak Sergej Milinković-Savić pogotkom na utakmici Lacio - Krotone (3:2), nastavili su u subotu Filip Đuričić i Darko Lazović, koji su pogodili po jednom na međusobnom meču njihovih timova Sasuola i Verone (3:2). 

Šlag na torti bila je utakmica Benevento - Fiorentina (1:4), u kojoj je maestralni Dušan Vlahović postigao tri gola za samo jedno poluvreme! 

Pošto se radi o veoma bitnim igračima za nacionalni tim, nema sumnje da će selektor Dragan Stojković biti prezadovoljan jer mu "orlovi" na okupljanje stižu u odličnoj formi.

Reprezentacija Srbije prva dva mečeva u kvalifikacijama za Mundijal igra u Beogradu - 24. marta protiv Republike Irske i tri dana kasnije s Portugalom. Zatim sledi odlazak u Baku na duel sa Azerbejdžanom, a koji je na programu 31. marta.

Okupljanje za te mečeve planirano je za 22. mart u Staroj Pazovi.

(Kurir sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista