STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN BENOM: On je zlato Crvene zvezde, ubedljivo najbolji stranac, svlačionica ga obožava

Novosti online

07. 03. 2021. u 21:47

FUDBALERI Crvene zvezde uspeli su da pobede Čukarički sa 2:0, a strelac prvog gola bio je El Fardu Ben. Utiske posle meča izneo je Dejan Stanković, trener crveno-belih.

СТАНКОВИЋ ОДУШЕВЉЕН БЕНОМ: Он је злато Црвене звезде, убедљиво најбољи странац, свлачионица га обожава

FOTO: FK Crvena zvezda

Možda je bilo boljih stranaca, ali teško onih koji više znače za igru aktuelnog šampiona Srbije.

Napadač sa Komorskih Ostrva je postigao 60. pogodak u dresu kluba iz Beograda. Izjednačio se sa Ričmondom Boaćijem po broju golova i njih dvojica su stranci sa najviše pogodaka u istoriji kluba.

- Ben je jedno zlato koje ima Crvena zvezda. Pre svega kao čovek. Zahvalan momak da nemam reči. Dosta sam puta rekao da je on najbolji stranac koji je igrao za Zvezdu. Bez da bilo šta uzimamo nekome. Ubedljivo najbolji stranac. Svlačionica ga obožava, može da pokrije tri-četiri pozicije i uvek daje maksimim. Videli ste da je sa polušpica došao na špica. I iznudio penal. Šta može jedan trener više da traži od njega? Čestitam mu na jubileju - izjavio je Stanković pred kamerom TV Arena Sport.

Ben će verovatno do kraja sezone prestići fudbalera iz Gane po broju pogodaka. Igrač sa Komora je danas bio heroj, ali je od kada je stigao u tim sa stadiona "Rajko Mitić" rešio je mnogo važnih utakmica.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati