SUPERLIGA: Pobede Inđije i Novog Pazara, novi šou Neška Milovanovića

Novosti online

17. 02. 2021. u 20:01

CIRKUS zvani Ling Long Super liga Srbije nastavio se i danas.

СУПЕРЛИГА: Победе Инђије и Новог Пазара, нови шоу Нешка Миловановића

FOTO: AP

Fudbaleri Inđije pobedili su Mladost u 22. kolu Superlige 1:0, a gosti predvođeni trenerom Neškom Milovanovićem, osuli su drvlje i kamenje na sudiju Marka Ivkovića zbog nekoliko, smatraju Lučanci, skandaloznih odluka kojim su ih "iskasapili".

Inđija je povela iz penala koji po mišljenju trenera gostiju nije postojao, a negodovanje je izazvao Ivković i deljenjem kartona kao konfeta po terenu.

- Daj, bre, pusti nas da igramo, da li si normalan? Šta hoćeš, da mi daš karton? I to ti je bitno, bitno ti je, snima te kamera.

- Šta deliš kartone, da li si normalan? Pogledaj, brate, šta radi, na skok daje čoveku crveni karton. Čekajte ljudi, što nas kasapite, bre? - u neverici je bio Neško, koji je odmah povikao na svoje igrače da se sklone od sudije da još neko ne dobije crveni karton.

- Alo, sklonite se od njega. Skloni se od njega, Šatara! - vikao je trener Mladosti.

Veselo je bilo i u Novom Pazaru, gde je domaćin osvojio tri boda protiv niškog Radničkog. Nije bilo problema sa suđenjem, ali jeste sa terenom. Meč je odigran na skandalozno lošem terenum daleko goreg od onog na kojem su u prošlom kolu današnji gosti dočekali Crvenu zvezdu.

Očigledno je da vremenski uslovi ne pogoduju igranju fudbala jer se čak i trener Partizana Stanojević žalio na stanje terena u Humskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)