SUPER LIGA SRBIJE: Novi trijumf TSC

Novosti online

16. 02. 2021. u 16:21

FUDBALERI TSC pobedili su na gostujućem terenu ekipu Zlatibora sa 0:1 (0:0), u prvoj utakmici 22. kola Super lige Srbije.

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ: Нови тријумф ТСЦ

Foto: Instagram/TSC

Strelac jedinog pogotka na meču bio je Lukić u 59. minutu, a domaći tim propustio je priliku da prvi stigne do vođstva pošto je u 20. minutu Milenković promašio penal.

Zlatiboru nije pomoglo ni što su poslednjih 15 minuta imali igrača više nakon što je isključen Tumbasević zbog dva žuta kartona.

TSC je tako nastavio odličnu formu s kraja jesenjeg dela sezone, bez poraza su momci iz Bačke topole u poslednjih šest utakmica uz samo jedan remi, što im je donelo šesto mesto na tabeli Super lige Srbije. Zlatibor je 18. sa 17 bodova, četiri manje od prve ekipe iznad zone ispadanja.

Zlatibor u narednom kolu gostuje Čukaričkom, dok će TSC ugostiti Bačku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata