MILAN ŠANSU DAJE MANDŽUKIĆU OD STARTA: U Beograd ipak stiže i Ibrahimović!

Novosti online

15. 02. 2021. u 22:13

UZDRMANI Milan dolazi u četvrtak na megdan Crvenoj zvezdi, najavljivano je kroz medije da će "roso-neri" igrati u izmenjenom sastavu prvi duel šesnaestine finala Lige šampiona, kako bi odmorni dočekali duel sa Interom ovog vikenda.

МИЛАН ШАНСУ ДАЈЕ МАНЏУКИЋУ ОД СТАРТА: У Београд ипак стиже и Ибрахимовић!

Foto: AP

To se ipak neće dogoditi. Vanredni sastanak održan je na stadionu "San Siro", ne žele čelnici kluba, a ni igrači da im se ponovi Specija, te pripreme za duel na "Marakani" znatno ozbiljnije teku nego što se u prvi mah najavljivalo. 

Stefano Pioli imaće na raspolaganju Antea Rebića, dok bi po prvi put trebalo u startnoj postavi da se nađe Mario Mandžukić. Za sada je jedino upitno hoće li se naći mesta u početnih 11 i za Zlatana Ibrahimovića koji će po svemu sudeći doći u Beograd. 

Sandro Tonali javnosti je predstavljen kao novi Andrea Pirlo, a taj epitet još nije opravdao. Duel protiv Crvene zvezde biće prilika da bivši fudbaler Breše može da opravda poverenje uprave i navijača. 

Odavno se govori da milanski klub kao prioritet vidi derbi "Dela Madonina" koji može mnogo toga da reši kada je šampionska trka u Milanu u pitanju. Uveravaju nas  danas, nakon sastanka u klubu, da je primarni fokus ipak utakmica sa Crvenom zvezdom. 

Ono što je jasno jeste da dolazi najači tim koji Pioli ima na raspolaganju, a hoće li se za njega na terenu i opredeliti trener Milana, videćemo za tri dana. 

Mediji bliski klubu navode da je sa treninzima počeo i bek David Kalabrija koji je odstustvovao  zbog povrede, videćemo hoće li biti spreman za Beograd ili će čekati revanš. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!