LOŠE VESTI ZA CRNO-BELE: Golman Partizana mora na operacija

Novosti online

01. 02. 2021. u 15:24

GOLMAN Partizana Nemanja Stevanović, posle povrede koju je zadobio na jednom od treninga tokom priprema u turskom Beleku, moraće na operaciju ramena, saopštili su danas crno-beli.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Голман Партизана мора на операција

foto: FK Partizan

- Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler. Ali, ako je moralo da se desi - moralo je, nema druge. Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i "ispalo" mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo - rekao je Stevanović za klupski sajt.

On se vratio u Beograd pet dana ranije pre povratka ekipe, gde je sa klupskim doktorom Seadom Malićevićem uradio sve snimke.

- Konsultovali smo se sa čuvenim ortopedom Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija. Kao i ceo tim, radio sam odmah po dolasku u Beograd test na Kovid-19 i negativan sam. Tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren. U međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu. Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo - zaključio je Stevanović.

Podsetimo, Partizan u subotu u 20. kolu Superlige Srbije dočekuje Napredak.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)