NEVEROVATNA PRIČA NAJBOLJEG JOVIĆEVOG DRUGARA: Batalio fudbal, otišao da živi sa Lukom, a sada oženio špansku bogatašicu i ostao u Madridu

Novosti online

18. 01. 2021. u 17:33

НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА НАЈБОЉЕГ ЈОВИЋЕВОГ ДРУГАРА: Баталио фудбал, отишао да живи са Луком, а сада оженио шпанску богаташицу и остао у Мадриду

Foto: Instagram

NEVEROVATNA priča nekadašnjeg golmana Crvene zvezde, Jovana Vićića.

Ruku na srce, on je mnogo poznat po tome što je najbolji drug iz omladinskih dana Luke Jovića, nego li po fudbalskim bravurama.

Dok je Jović izgradio veliku karijeru i dospeo čak do dresa Real Madrida, Vićić je golmansku karijeru potpuno batalio, jer od jula 2019. godine nema klub, piše Telegraf.rs.

Vićić je ponikao u Zvezdi, bio je u jednom momentu i treći golman ekipe, ali nikada nije debitovao za prvi tim na zvaničnim utakmicama, već je branio samo na nekim revijalnim i prijateljskim.

Zvezda ga je često slala na pozajmice u druge klubove po Srbiji, a pošto ni tamo nije briljirao i pošto se sve više družio sa Lukom Jovićem, koji je u to vreme počeo svoj vrtoglavi uspon u karijeri, Vićić je na kraju očigledno i potpuno odustao od fudbala.

Foto: Instagram

 

Uspešan drug poput Luke Jovića, koji je pomagao prijatelje i vodio ih sa sobom gde god je igrao (Lisabon, Frankfurt, Madrid), pa i po krstarenjima na mediteranu proteklog leta, Vićiću je omogućio lep i lagodan život, pa se na kraju i on preselio u Madrid.

Iako se sada Jović preselio ponovo iz Madrida u Frankfurt, gde je već na debiju postigao dva gola ušavši sa klupe za 28 minuta na terenu, sudeći po objavama sa Instagrama, Vićić ovoga puta neće krenuti za svojim najboljim drugom.

Naime, Vićić je sudeći po Instagram objavama, verio svoju devojku u Madridu, Saru Marbau, koja je starija od njega nekoliko godina i koja iza sebe ima brak i troje dece.

Sara je po profesiji advokat, ali je razvila uspešan biznis kao stilista, savetnik za kupovinu, kozmetiku, negu lica i tela, a na Instagramu je prati skoro 50.000 ljudi.

Svoje usluge za savete i kupovinu nudi po cenama od 50 evra do 350 evra za celodnevni savet tokom šopinga.

Foto: Instagram

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)