KOKEZA HVALI SUDIJE: Situacija sa suđenjem u Srbiji bolja nego u Seriji A i Premijer ligi!

Novosti online

05. 01. 2021. u 10:24

SLAVIŠA Kokeza poručuje da je suđenje u Superligi na zavidnom nivou, poredivši ga čak sa suđenjem u nekim od "ligama petice".

КОКЕЗА ХВАЛИ СУДИЈЕ: Ситуација са суђењем у Србији боља него у Серији А и Премијер лиги!

FOTO: N. Skenderija

U opširnom novogodišnjem Intervjuu, Kokeza se dotakao ponovo Nemanje Vidića, o tome smo vam pisali OVDE. Pored toga pohvalio je suđenje u Superligi Srbije, rekavši da je bolje nego u Seriji A i Premijer ligi... 

"Situacija sa suđenjem u našoj ligi mnogo je bolja nego u većini evropskih zemalja", rekao je Kokeza na početku i naveo je nekoliko primera: 

"U  Engleskoj, Italiji, sudije su na izuzetno važnim utakmicama direktno uticale na rezultate bez obzira što imaju VAR. S obzirom da je toliko godina igrao u Engleskoj, Vidić bi morao da zna da je samo u ovoj sezoni, na sedam – osam važnih utakmica bilo teških grešaka koje su direktno uticale na rezultat. U Srbiji se, međutim, diže fama kad sudija pogreši za mali ofsajd, ili za jednu situaciju. S ponosom mogu da istaknem da smo priveli kraju uvođenje VAR-a i da će od sledeće sezone biti i u Srbiji.”, rekao je Slaviša Kokeza, predsednik FSS.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEĆEMO U ZAJEČAR! Navijači OFK Beograda neće bodiriti ljubimce na domaćim utakmicama