TRENER KRISTAL PALASA BESAN ZBOG MILIVOJEVIĆA: Osuđujemo Lukin potez, trebalo bi da snosi odgovornost

Novosti online

03. 01. 2021. u 09:57

TRENER Kristal Palasa Roj Hodžson ljut je na kapitena Luku Milivojevića.

ТРЕНЕР КРИСТАЛ ПАЛАСА БЕСАН ЗБОГ МИЛИВОЈЕВИЋА: Осуђујемо Лукин потез, требало би да сноси одговорност

Foto: EPA-EFE/Tim Keeton/POOL

Srpski fudbaler nalazi se na udaru britanske javnosti. Razlog je taj što je na društvenim mrežama osvanuo video njegovog novogodišnjeg provoda sa porodicom Aleksandra Mitrovića, kada je na njihovoj kućnoj proslavi prisustvovao nedozvoljen broj ljudi.

Supruga Aleksandra Mitrovića je sve snimila i dvojica srpskih igrača nalaze se ne samo na udaru britanske javnosti, već i pod istragom.

O čitavoj situaciji oglasio se Roj Hodžson.

- Osuđujemo to, zasigurno se izvinjavamo za to - rekao je Hodžson posle pobede Kristal Palasa nad Šefild junajtedom (2:0) i dodao:

- Siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on bi trebalo da snosi odgovornost za to. To je unutrašnja stvar i rešićemo to, ali bukvalno ne postoji jedna pozitivna stvar koju bih mogao da kažem na tu temu.

Naviječa ovog kluba je iznenadilo što je Milivojević kao kapiten predvodio ekipu protiv Šefilda, pošto su oni očekivali da bude odstranjen iz tima.

- Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača Palasa, pa takve komentare jednostavno ne mogu da komentarišem. Ali iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa, znajući da su oni inače zabrinutiji za to da li pobeđujemo. U svakom slučaju, ovo je prekršaj vladinih mera i izvinjavamo se zbog toga - zaključio je Hodžson.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024