ALEKSANDAR VUČIĆ: Nastavićemo sa ulaganjem u Zaječar u godinama koje dolaze!

Novosti online

29. 12. 2020. u 15:21

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Наставићемо са улагањем у Зајечар у годинама које долазе!

FOTO: Instagram/buducnostsrbijeav

SVEČANIM polaganjem kamena temeljca započela je izgradnja Gradskog fudbalskog stadiona u Zaječaru.

Ceremoniji je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić koji je istakao da će taj stadion biti od velikog značaja za Zaječar, ali i celu istočnu Srbiju. 

"Poslednjih godina se mnogo trudimo da ulažemo u Zaječar i to ćete moći da vidite još više u godinama koje dolaze. Gledamo da infrastrukturno opremimo sedište čitavog Istoka Srbije. Vidite ulaganje u škole, pokušavamo da uradimo što više puteva i da napravimo ono što je ljudima najvažnije, a to je Zdravstveni centar. Nastavićemo sa ulaganjima, uspeli smo da dovedemo kompaniju Aptiv i njihovim dolaskom ostaje mnogo više za Zaječar i ljudi će moći svoju budućnost da planiraju ovde. Živeo Zaječar, živela Srbija! " - rekao je tom prilikom predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. 

Stadion u Zaječaru jedan je od šest novih u Srbiji, koji će biti izgrađeni uz Nacionalni stadion u Beogradu. Biće kapaciteta 8.000 mesta, multifunkcionalan i izgrađen po najsavremenijim standardima Evropske fudbalske unije (UEFA).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (49)

Lazar

29.12.2020. 16:04

Današnja poseta Zaječaru pokazala je još jednom kako Vučić i pored svih drugih gorućih pitanja u vezi sa borbom Srbije protiv virusa Covid-19 stiže da obiđe gradove udaljene od prestonice, i u njima se posveti deci, sportu, veri i investicijama!!!

Uroš

29.12.2020. 16:54

Današnja poseta Zaječaru pokazala je još jednom kako Vučić i pored svih drugih gorućih pitanja u vezi sa borbom Srbije protiv virusa Covid-19 stiže da obiđe gradove udaljene od prestonice, i u njima se posveti deci, sportu, veri i investicijama!

NIKOLA

29.12.2020. 16:54

Ulaganje u sportsku infrastrukturu u Zaječaru kroz izgradnju stadiona označava ne samo važan ekonomski aspekt razvoja tog Srbije, već i strateški plan kroz koji će celokupna okolina te nove informacije vredeti više, a samim tim i podstaći konkurentnost daljeg ulaganja!

Jovan

29.12.2020. 16:55

Deca jesu naše najveće blago i naša budućnost kojoj ostaje ne samo naša država i ono što smo mi od nje napravili, nego im proveravamo i sebe od momenta našeg penzionisanja! Zato, moramo voditi računa da se oni školuju kvalitetno i u skladu sa svim potrebama!

Maja

29.12.2020. 17:34

Zajecar i timocki okrug nisu zaboravljeni , predsednik je pokazao da za svaki okrug ima investicije u zavisnosti od toga gde i sta treba da se uradi.

Darija

29.12.2020. 18:02

Zajecar vise nije jos jedna zaboravljena opstina, vec je jedna od mnogih koje su poslednjih godina ulaganjem drzave dobile znacajno mesto na mapi drzave.

Ivana

29.12.2020. 19:33

Istočna Srbija konačno mora da se potpuno oživi. Hvala predsedniče što investirate u rizgradnju kompletne infrastrukture, Zaječar i Negotin. u nove škole, bolnice i vrtiće. Stadion jeste od velikog značaja za razvoj našeg sporta.

Dejan Miljakovac

29.12.2020. 21:41

Lepo je videti da je Zaječar danas jedno veliko gradilište i mesto gde će mnoge velike stvari dobiti svoj konačan oblik , kojim će doprineti opštem dobru.

Sofija

29.12.2020. 22:29

Da bi investitori došli u manje razvijene krajeve, država radi na stvaranju povoljnog ambijenta da bi ta mesta postanu atraktivna. Ulaže se u putnu infrastrukturu i infrastrukturne objekte koji su od značaja za državu i građane.

Stefan

29.12.2020. 22:31

Ogromna ulaganja u razvoj ovog dela Srbije garantuju bolji zivotni standard gradjana. Izgradnja gradskog stadiona doprineće napredovanju mladih talenata i promociji sporta kao zdravog načina života!

Milan

29.12.2020. 22:45

Zaista nema sumnje da će ova vlast u dolazećoj 2021. godini ostvariti velike ciljeve i boriti se za svoje gradjane i za njihovu jos bolju buducnost. Imamo srecu sto je na njenom celu uporan covek,jer na čelu sa Vučićem ova zemlja ima velike šanse, podršku naroda treba opravdati.