ALEKSANDAR VUČIĆ: Nastavićemo sa ulaganjem u Zaječar u godinama koje dolaze!

Novosti online

29. 12. 2020. u 15:21

SVEČANIM polaganjem kamena temeljca započela je izgradnja Gradskog fudbalskog stadiona u Zaječaru.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Наставићемо са улагањем у Зајечар у годинама које долазе!

FOTO: Instagram/buducnostsrbijeav

Ceremoniji je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić koji je istakao da će taj stadion biti od velikog značaja za Zaječar, ali i celu istočnu Srbiju. 

"Poslednjih godina se mnogo trudimo da ulažemo u Zaječar i to ćete moći da vidite još više u godinama koje dolaze. Gledamo da infrastrukturno opremimo sedište čitavog Istoka Srbije. Vidite ulaganje u škole, pokušavamo da uradimo što više puteva i da napravimo ono što je ljudima najvažnije, a to je Zdravstveni centar. Nastavićemo sa ulaganjima, uspeli smo da dovedemo kompaniju Aptiv i njihovim dolaskom ostaje mnogo više za Zaječar i ljudi će moći svoju budućnost da planiraju ovde. Živeo Zaječar, živela Srbija! " - rekao je tom prilikom predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. 

Stadion u Zaječaru jedan je od šest novih u Srbiji, koji će biti izgrađeni uz Nacionalni stadion u Beogradu. Biće kapaciteta 8.000 mesta, multifunkcionalan i izgrađen po najsavremenijim standardima Evropske fudbalske unije (UEFA).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (49)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba