ZA SVE JE KRIVA JOVIĆEVA SOFIJA? Komšije zbog žurke prijavile LJajića, srpski reprezentativac u depresiji, napušta Bešiktaš

Novosti online

25. 12. 2020. u 09:46

REPREZENTATIVAC Srbije Adem Ljajić (29) nije u planovima Bešiktaša, koji želi da raskine saradnju sa njim zbog visoke plate, a sada je u turskim medijima objavljena informacija o njegovoj nedisciplini.

ЗА СВЕ ЈЕ КРИВА ЈОВИЋЕВА СОФИЈА? Комшије због журке пријавиле Љајића, српски репрезентативац у депресији, напушта Бешикташ

Foto: N.Paraušić

Naime, turski "Hurijet" piše da je Ljajić pravio kućnu žurku u vreme pandemije korona virusa. Puštali su glasnu muziku i opuštali se uz alkohol, pa su se čak i komšije požalile rukovodstvu Bešiktaša.

Srpski reprezentativac je  i ranije imao probleme zbog noćnog života i alkohola, a nije navedeno da li će ga Bešiktaš sankcionisati zbog toga.

Nedavno je trener Šergen Jalčin odlučio da "precrta" Adema Ljajića iz tima, a čak ga je kritikovao i u javnosti, pa je verovatno pitanje trenutka kada će srpski reprezentativac promeniti klub.

"Hurijet" u istom tekstu podseća da je Adem Ljajić dugo bio u vezi sa Sofijom Milošević, sadašnjom verenicom Luke Jovića, a da je nakon toga bio i u depresiji.

Šta se tačno dešava sa Ademom, koji je nagoveštavao veliku karijeru pokazaće vreme pred nama.

FOTO: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije