TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Umrla mu sestra u 37. godini, a sada i on boluje od misteriozne bolesti

Novosti online

24. 12. 2020. u 09:39

ТРАГЕДИЈА ЗА ТРАГЕДИЈОМ: Умрла му сестра у 37. години, а сада и он болује од мистериозне болести

Foto: EPA

IMIDŽ gusara Đenara Gatuza sa povezom preko oka zaintrigirao je vaskoliku fudbalsku javnost, ali razlog za takvu pojavu nije da zastraši rivale kako su se neki šalili.

Naprotiv, ozbiljniji je i medicinske je prirode, pošto trener Napolija boluje od jedne bolesti koja napada oči.

A stanje mu se drastično pogoršalo poslednjih nedelja, naočare nisu radile svoj posao pa je potpuno prekrivanje duplje postalo jedino rešenje.

"Želim da kažem nešto klincima koji ne izgledaju lepo ispred ogledala. Život je lep i suočite se sa njim bez sakrivanja. Moj problem sa okom će proći i biću lepši nego ikad. Imam miasteniju, bolujem od toga deset godina i ovo je treći put da imam probleme. Ovoga puta je bilo ozbiljno, ali sve će proći, oko će se zalečiti. Vidim duplo, teško mi je da stojim, samo ludak poput mene može to da izdrži", rekao je Gatuzo.

Onda se osvrnuo i na italijansku štampu koja je od ovoga napravila skandal. 

"Znam da su moji igrači patili zbog ovoga. Čitao sam da sam mrtav, da imam još mesec dana života. Ne brinite, ne umirem, živ sam", poručio je Gatuzo.

A legenda Milana je tokom ove godine doživela već jednu tragediju. Naime, Đenarova sestra Frančeska preminula je u 37. godini u junu ove godine.

Ona je bila sekretar fudbalskog kluba Milan, a to je izuzetno teško palo Đenaru.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)