PORAZ SOSIJEDADA OD LEVANTEA: Viljarealu trijumf u Pamploni

Novosti online

19. 12. 2020. u 21:24

FUDBALERI Levantea pobedili su u Valensiji ekipu Real Sosijedada 2:1, u utakmici 14. kola španske Primere. Dok je Viljareal savladao Osasunu 3:1 u Pamploni.

ПОРАЗ СОСИЈЕДАДА ОД ЛЕВАНТЕА: Виљареалу тријумф у Памплони

FOTO: EPA

Klub iz Baskije poveo je golom Aleksandera Isaka iz slobodnog udarca u 22. minutu, a izjednačenje domaćoj ekipi doneo je Marti Rođer šest minuta kasnije. Pobedu Levanteu doneo je Horhe de Frutos golom u 87. minutu meča.

Sosijedad je trenutno na drugom mestu na tabeli španskog prvenstva sa 26 bodova, dok je ekipa Levantea na 14. mestu sa 14 bodova. U sledećem kolu Levante gostuje Ueski, a Sosijedad dočekuje prvoplasiranu ekipu Atletiko Madrida.

U meču koji je odigran u Pamploni ekipa Viljareala je pobedila domaću ekipu Osasune sa 3:1. Viljareal je u vodstvo doveo Žerar Moreno u sedmom minutu, a 12 minuta kasnije igrač Osasune Aridane dobio je direktan crveni karton.

Do kraja prvog poluvremena Nino Fer je uvećao prednost Viljareala golom u 29. minutu. U nastavku meča prvo je Roberto Tores u 70. minutu sa penala smanjio na 1:2, a konačan rezultat svojim drugim golom na meču postavio je Moreno u 86. minutu.

Viljareal je na četvrtoj poziciji sa 25 bodova, a ekipa Osasune je na poslednjem mestu sa 11 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)