SJAJAN MEČ U NEMAČKOJ: Pet golova i pobeda Intera, Atletiko nije uspeo da pobedi "šareni" Bajern (VIDEO)

Č. V.

01. 12. 2020. u 23:05

SJAJNO veče u Ligi šampiona. Najzanimljivije je bilo u Nemačkoj gde je Inter savladao Borusiju Menhengladbah sa 3:2.

СЈАЈАН МЕЧ У НЕМАЧКОЈ: Пет голова и победа Интера, Атлетико није успео да победи шарени Бајерн (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Izabranici Antonija Kontea poveli su 17. minutu preko Matea Darmijana, ali su domaći poravnali u najgorem mogućem trenutku po "nerazure". Igrala se nadoknada prvog poluvremena kada je Plea matirao Samira Handanovića.

Ipak, drugo poluvreme obeležio je sjajni Romelu Lukaku koji je postigao dva gola, no i Plea je drugi put uspeo da zatrese mrežu rivala.

Menhengladbah je krenuo na sve ili ništa i uspeo je da dođe do izjednačenja. Sjajni Francuz je postigao i treći gol ali je on poništen zbog ofsajda.

Inter je uspeo da sačuva gol i upiše važna tri boda pred poslednje kolo i duel sa Šahtjorom.

Atletiko Madrid i Bajern se u jednom od derbija večeri odigrali nerešeno - 1:1. Odmarao je trener Bavaraca neke važne igrače poputa Nojera i Levandovskog, ali "jorgandžije" nisu uspele to da iskoriste i dođu do pobede.

Strelac za Atletiko bio je Žoao Feliks, dok je gol za goste postigao Tomas Miler sa bele tačke.

Identičan rezultat viđen je u Begramu gde je Atalanta odigrala nerešeno sa Midtjilandom. Strelac za domaće bio je Romero, Šolc je pogodio mrežu italijanskog tima.

Šampion Engleske Liverpul je minimalnim rezultatom slavio protiv Ajaksa, a trenutak odluke desio se u 58. minutu kada je mladi Kurtis Džons doneo pobedu "crvenim".

Fudbaleri Marseja došli su do prvog tijumfa u Ligi šampiona ove sezone, pošto su slavili sa 2:1 u duelu sa Olimpijakosom.

Oba gola za domaće postigao je Dmitri Paje i oba puta je pogodio sa bele tačke. Strelac za šampiona Grčke bio je Kamara.

Jedini meč u kome nije bilo golova bio je Porto - Mančester siti.

Gosti su bili bolji rival, propustili nekoliko sjajnih šansli, ali nisu uspeli da rivalu zadaju završni udarac i pobede.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa