NESPORAZUM ILI BEZOBZIRNOST? Škotski reprezentativac vređao kolegu koji je oplakivao smrt sestre

Novosti online

13. 11. 2020. u 12:40

JEDAN od junaka pplasmana Škotske na Evropsko prvenstvo, napadač Seltika Li Grifits, uzburkao je javnost na Ostrvu, ali i društvene mreže uopšte, šokantnim tvitom u kome je objavio fotografiju uplakanog napadača Severne Irske Kajla Lafertija.

НЕСПОРАЗУМ ИЛИ БЕЗОБЗИРНОСТ? Шкотски репрезентативац вређао колегу који је оплакивао смрт сестре

FOTO: EPA

- Jedina stvar koja ovu noć čini boljom je ova fotografija - napisao je Grifits u komentaru fotografije na kojoj se nalazi Laferti.

Ne bi to bilo toliko strašno, imajući u vidu rivalstvo ostrvskih reprezentacija - uostalom, Irci su poslednjih godina likovali nad neuspesima Škotske sličnim objavama - da je razlog Lafertijevih suza bila eliminacija Severne Irske sa Evroskog prvenstva.

Ali, nije! Napadač Ređine oplakivao je sestru Sonju koja je preminula prošle nedelje u Belfastu.

- Posle svega što sam video na društvenim mrežama moram da se oglasim. Nije mi bila namera da provociram Lafertija zbog porodične tragedije. To je najniže od najnižeg ponašanja, a ja nisam takav. Slika je na račun Severne Irske i činjenice da se oni nisu plasirali a mi jesmo. Želim da se izvinim Kajllu zbog nesporazuma i neprijatnosti koje je moja objava izazvala, ali i ja sam zbog toga primio mnoge ružne stvari u porukama - izjavio je Grifits, koji je zbog reakcija morao da ugasi nalog na tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili