PROBLEM ZA VOJVODINU PRED MEČ SA METALCEM: Petar Bojić pozitivan na virus korona

S.B.

05. 11. 2020. u 14:04

FUDBALERI Vojvodine sutra će u Gornjem Milanovcu nastupiti bez napadača Petra Bojića, koji je, kako je pokazalo testiranje, i pored toga što se dobro oseća i nema simptome, jedini pozitivan na koronu.

ПРОБЛЕМ ЗА ВОЈВОДИНУ ПРЕД МЕЧ СА МЕТАЛЦЕМ: Петар Бојић позитиван на вирус корона

FOTO: N. Paraušić

On se nalazi u izolaciji, a van stroja su i povređeni golman, Nikola Simić i vezista, Mirko Topić.

Novosađani u dosadašnjim takmičarskim duelima sa Metalcem imaju mnogo bolji skor, šest pobda, tri remija i samo jedan poraz uz gol razliku 14:6, a u poslednjem meču dva rivala, odigranom u Gornjem Milnovcu 2017. godine, nadigrali su domaćine 3:0.

- Metalac na svom terenu već godinu i po dana nije izgubio meč, tako da dobro znamo o kakvom rivalu je reč i šta nas čeka - kaže Vidak Bratić, pomoćni trener Vojvodine i dodaje.

- Međutim, u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu, želimo da nastvimo niz uspeha i da zadržimo drugu poziciju na tabeli. Kod nas je izvanredna atmosfera, sjajno smo radili u pripremi za meč sa Metalcem i svakako da idemo na pobedu.

SIMOVIĆ NA CENTRU

SUTRAŠNjI duel u Gornjem Milanovcu sudiće Novak Simović, koji je Novosađanima „delio pravdu“ i u prvom kolu protiv TSC-a, posle čega je klub sa „Karađorđa“ tražio njegovo izuzeće narednih utakmica.

– Simović je dobar i kvalitetan sudija. Jesmo tražili da nam više ne sudi, ali eto, delegiran je opet. Ipak, mislim da neće biti problema, već da će ovaj meč odraditi pošteno, onako kako treba – kaže Bratić.

Novosađanima posle dvonedeljne pauze predstoji derbi sa Crvenom zvezdom na "Karađorđu".

– Tokom pauze nećemo putovati ni na kakve dodatne pripreme. Ostećemo kod kuće, gde nam je najlepše i najbolje. Na našem fudbalskom centru "Vujadin Boškov" imamo sve uslove i uživamo u radu, tako da nema potrebe da idemo bilo gde – kaže Bratić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)