STANKOVIĆ: Vidi se da Kangi fali svežine, ali smo u njemu dobili veliko pojačanje

Novosti online

01. 11. 2020. u 18:11

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Radnik u Surdulici sa 4:1, a zadovoljan je bio Dejan Stanković, trener crveno-belih.

СТАНКОВИЋ: Види се да Канги фали свежине, али смо у њему добили велико појачање

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon što se oporavio od virusa korona Gelor Kanga se našao u prvoj postavi. Uspeo je Gabonac da se upiše u listu strelaca posle dodavanja još jednog povratnika na teren - Ričmonda Boaćija.

Strateg kluba iz Beograda je istakao da se vidi da kreativnom vezisti fali svežine.

- Dugo nije igrao i videlo se da mu fali svežine. Imao je neke neiznuđene greške, ali proradio je šut i to je bitno. Svi znamo ko je Gelor Kanga. Dobili smo veliko pojačanje za dalje - rekao je Stanković.

Potom se 42-godišnji stručnjak osvrnuo na utakmicu.

- Mnogo dobra utakmica i vrhunskih pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se "pečatira" Evropa sa pobedom u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno. Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao - svaka čast igračima.

Pošto zbog problema sa virusom korona navijači ne mogu da budu na tribinama, oni su danas vatrometom ispred stadiona podržali svoje ljubimce.

- Svaka podrška i glas, pa makar iz daljine je čestitka za momke. To znači da su odradili dobar posao u Ligi Evrope, kao i danas i to je svojevrsna nagrada za njih, od strane naših sjajnih navijača - zaključio je Stanković.

Podsetimo, Crvena zvezda u četvrtak u 3. kolu Lige Evrope dočekuje Gent.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega