SRPSKA AMBASADA U MOSKVI U BOJAMA ZVEZDE: Lazanski otkrio zašto je ofarbao zgradu u crveno-belo (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2020. u 08:54

MIROSLAV Lazanski, ambasador Srbije u Moskvi, otkrio je, gostujući na televiziji B92, da je njegovom odlukom zgrada ambasade ofarbana u crveno-bele boje kluba za koji navija.

СРПСКА АМБАСАДА У МОСКВИ У БОЈАМА ЗВЕЗДЕ: Лазански открио зашто је офарбао зграду у црвено-бело (ВИДЕО)

Foto: B92 Printskrin/Novosti ilustracija

Nije tajna da je nekadašnji novinar strastveni simpatizer Crvene zvezde i da je u njenu čast odlučio da ofarba srpsko diplomatsko predstavništvo u Rusiji.

Da li je tačno da je obnovljena ambasada Srbije u Moskvi u crveno-belim bojama?

- Pa jeste. Iskoristili smo situaciju kada nema ma puno diplomatskih kontakata i neće niko ni sa kim da se sreće, našao sam sponzore, to su gospodin Miša Zdravković iz Brusa, gospodin Zoran Vuković, gospodin Jevđević, braća Bajramović iz Novog Pazara... Država Srbija u rekonstrukciju ambasade u Moskvi nije dala nijednog jedinog dinara, a uloženo je 350.000 evra. Zgrada ambasade, 184 prozora nisu imali lim, kapalo je na beton. Mi smo sve to obnovili, promenili, fasadu napravili ne običnu već plasitificiranu da možete da je perete - pohvalio se Lazanski.

Zašto crveno-belu?

- Meni se učinila ta kombinacija crvenih i belih pruga... Ja navijam za Crvenu zvezdu i hajde kad već odlučujem neka bude. Mada su mi oba domara u ambasadi partizanovci i prihvatili su to korektno - poručio je Lazanski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IMAM 40 I JOŠ SAM NEVINA: Atraktivna atletičarka iznenadila svet priznanjem - navela i razloge