DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Kanga se vraća u trenažni proces, dobio negativan test na virus korona

Novosti online

26. 10. 2020. u 15:27

POSLE kiksa protiv Javora dobre vesti za Crvenu zvezdu. Vezni fudbaler crveno-belih, Gelor Kanga, dobio je negativan test na virus korona.

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Канга се враћа у тренажни процес, добио негативан тест на вирус корона

FOTO: M. Vukadinović

Gabonac se zarazio tokom reprezentativne pauze, kada je u Portugaliji branio boje nacionalnog tima. Njemu je po povratku u Beograd ustanovljeno da je pozitivan na Kovid-19.

Zbog toga je propustio utakmice protiv Partizana, Javora, ali i Hofenhajma u Ligi Evrope. Vezista crveno-belih je uradio novi test u četvrtak i on je bio negativan.

On bi već danas trebalo da se stavi na raspolaganje Dejanu Stankoviću, i mogao bi da bude u konkurenciji za tim protiv Libereca. Ipak, pitanje je koliko je spreman pošto je dve nedelje proveo u kućnoj izolaciji.

- Pozitivna vest za naš klub prvog radnog dana u nedelji. Gelor Kanga je dobio negativan nalaz testa na korona virus i to znači da se Zvezdina osmica vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji. Naš klub vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih - stoji na sajtu Crvene zvezde.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Liberec igra se u četvrtak od 18.55 na stadionu "Rajko Mitić".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna