REDINGOVI NAVIJAČI U TRANSU: Veljko vraća ljubav

Đ. S.

04. 10. 2020. u 22:40

U POSLEDNjIH nekoliko godina, moje emocije prema Redingu su splasnule.

РЕДИНГОВИ НАВИЈАЧИ У ТРАНСУ: Вељко враћа љубав

FOTO: EPA

Ali sada, posle četiri kola imamo maksimalan učinak, drugi smo na tabeli i upravo smo pobedili Votford, mislim da se ljubav vraća. Tako glasi jedan od komentara Redingovih navijača na "Tviteru", i precizno sublimira minuli rad srpskog trenera Veljka Paunovića u tom engleskom klubu.

Pre svega zato što Reding pre početka sezone niko nije video u vrhu tabele, i prognoze koje su ih smeštale u sredinu tabele, važile su za hrabre. Međutim, alhemičarski posao koji je Srbiji doneo i titulu svetskog šampiona, Paunović je očigledno primenio i u dolini Temze, pa na reprezentativnu pauzu odlazi sa osmehom na licu, znajući da drži drugo mesto u generalnom poretku (Bristol Siti prvi zbog bolje gol razlike) i za sada ima savršen učinak u Čempionšipu.

IVIĆ: NADAM SE POJAČANjIMA

ZA razliku od Paunovićevog Redinga, Votford Vladimira Ivića na reprezentativnu pauzu ide sa porazom, a naš trener očekuje i nove igrače do večeras (u ponoć kraj prelaznog roka).

- Verujem da ćemo tokom pauze imati vremena da radimo, ali i da potpišemo još neke igrače do kraja prelaznog roka, koji bi nam pomogli da ostvarimo cilj i ispravimo greške - rekao je Ivić posle poraza od Redinga.

- Utakmica protiv Votforda nam je bila najteža do sada - analizirao je Paunović slavlje protiv "stršljenova" Vlade Ivića (1:0), pa sumirao sveže utiske pred prvi presek stanja. - Internacionalna pauza nam daje šansu da rezimiramo učinjeno i prepoznamo sve dobro što smo učinili. Jasno je da se dobre stvari dešavaju, ali naredne dve nedelje moramo da provedemo u radu, i analiziramo stvari koje možemo da poboljšamo.

Svestan je Paunović da talas euforije u najboljem drugoligaškom takmičenju brzo može da splasne, i da situacija može u treptaju oka da se okrene u nepredvidljivom šampionatu. Zato i pored prepoznavanja pomalo neočekivanih uspeha preovladavaju oprezniji tonovi, korak po korak, ali u glavama navijača Redinga, konture premijerligaškog sna se već ocrtavaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri