KONAČNO MALO LEPIH REČI O IGRI JOVIĆA: Odigrao je najbolju utakmicu u Real Madridu

Novosti online

01. 10. 2020. u 09:26

FUDBALERI Real Madrida pobedili su Valjdolid sa 1:0 u 3. kolu Primere, a ponovo je od starta za "kraljeviće" igrao Luka Jović.

КОНАЧНО МАЛО ЛЕПИХ РЕЧИ О ИГРИ ЈОВИЋА: Одиграо је најбољу утакмицу у Реал Мадриду

Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Konačno je stiglo i malo hvalospeva o igri srpskog napadača. Naime, ugledna "Marka" smatra da je ovo najbolji meč reprezentativca Srbije u dresu šampiona Španije.

Jović je na terenu proveo 58 minuta, manje nego u duelu sa Betisom. Njega je zamenio Vinisijus Džunior, a mladi Brazilac je bio strelac jedinog gola.

Treba reći i da je bivši fudbaler Ajntrahta imao tri dobre prilike da postigne gol, no Luka nažalost nije bio precizan.

- Drugi put uzastopno je u prvoj postavi što se nije dogodilo od januara. Dobio je novu priliku da pokaže da vredi i treba da ostane. Bio je snažan u svom nastupu. Imao je veliku šansu za gol, ali uprkos tome što je bio sam, šutirao je previsoko. Imao je još jednu priliku kada je pogodio spoljni deo mreže - rekao je novinar "Marke" i dodao:

- Nije ni imao sreće, jer je njegov sjajan udarac glavom bio odbranjen. Iznenadila je izmena u trenucima kada je dobro igrao, svoju najbolju utakmicu u Real Madridu - naveo je novinar pomenutog lista.

Možda ova utakmica pokaže Zinedinu Zidanu da mu je Jović potreban. Ipak, videćemo da li će Srbin otići negde na pozajmicu. Prelazni rok traje još pet dana.

Podsetimo, naš napadač je u Real stigao iz Ajntrahta prošlo leto u transferu vrednom 60.000.000 evra.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!