STANOJEVIĆ: Ja bih voleo Jojića u timu, ali to nije lako, protiv Bačke će igrati najbolji

Novosti online

27. 09. 2020. u 16:42

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o utakmici protiv Bačke u 9. kolu Superlige Srbije.

СТАНОЈЕВИЋ: Ја бих волео Јојића у тиму, али то није лако, против Бачке ће играти најбољи

FOTO: FK Partizan

Taj meč je prvobitno bio zakazan za nedelju u 18 sati, ali je pomeren za ponedeljak zbog obavzea koje su crno-beli imali u Evropi.

- Juče smo trenirali i radili oporavak. Normalno, ostali igračli koji nisu igrlai, imali su jači trening. Nemamo vremena za neke jače treninge. Prilagtođavamo se, znači nam ovaj jedan dan što su nam dozvolili iz Zajednice superligaša i hvala Bački što se složila sa tim - rekao je Stanojević.

Umar Sadik nije 100 odsto spreman i ostaje da se vidi da li će strateg partizana moći da računa na Nigerijca.

- Sadik je zamolio da ne trenira punim intenzitetom da bi mogao da igra utakmicu. Ali nije spreman 100 odsto. Vitas se vraća, Lutovac se vraća, za Stevanovića ćemo videti, ima već duže vreme tu povredu, još pre pauze. Moramo da igramo, važna nam je svaka utakmica.

Govorio je i o mogućim pojačanjima, novinare je zanimalo da li je posle utamice sa Šarlroa uvideo da mu trebaju novi igrači u veznom redu.

- Ja bih voleo Jojića u timu, ali nije to tako lako. On ima svoje planove i ambicije, tako da videćemo. Imali smo tri, četiri situacije kada je Suma dao dobar pas, ali falio nam je jedan korak, uvek nam je bio duži pas. Nije nam to bio ključni problem tamo... Pojačanja su uvek dobro došla.

Aleksandar Stanojević bi voleo da u timu vidi Miloša Jojića/FOTO: FK Partizan

Pričao je i o mladom Filipu Stevanoviću koji je svakako na ceni zbog velikog talneta koji poseduje.

- Voleo bih da Filip ostane ovde do 23. rođendana, jer mu je rano da ide. Ali, takva je situacija da teško da će dočekati ovde i sledeći rođendan.

Jedno od pitanja je bilo i da li je ekipi potreban igrač koji dobro igra glavom?

- Mi smo generalno niža ekipa. Imamo Sadika, koji je visok, ali nije mu najveći kvalitet udarac glavom. Mogli bi odbrambeni igrači ako se dobro izvede prekid da ugroze gol. Nadamo se da ćemo popraviti taj segment.

Potom se dotakao i narednog rivala, ekipe Bačke.

- I da nismo ispali iz Evrope moramo da imamo fokus na domaće prvenstvo. To je prioritet. Nisam stigao da upoznam sve igrače. Ne bih kalkulisao. Igraće najbolji, najzdraviji, najspremniji... - zaključio je Stanojević.

Utakmica Partizan - Bačka igra se u ponedeljak u 18. sati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: Farmaceuti oborili neverovatan rekord