SUMA: Pred meč su pričali da je Šarloa nedodirljiv, posle da nisu nešto! Ne, Partizan im je parirao!

Novosti online

25. 09. 2020. u 12:43

FUDBALERI Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

СУМА: Пред меч су причали да је Шарлоа недодирљив, после да нису нешто! Не, Партизан им је парирао!

FOTO: FK Partizan

Crno-Beli su poraženi od ekipe Šarloa sa 2:1 nakon produžetaka. Jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio je Sejduba Suma. Strelac jedinog gola je dan kasnije, hladne glave analizirao protivnika. 

"Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope,jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarloa", počeo je Suma i dodao: 

"Pre odlaska za Belgiju svi su komenatarisali koliko je Šarloa jak tim,da imaju šest utakmica bez poraza,da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u Belgijskom prvenstvu,dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarloa nije nešto? Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji,a sutra da ne znaju ništa ,već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo", smatra Suma.

Partizan je na meč stigao tek u drugom poluvremenu. 

"Igrate u gostima,njihovi svi igrači su izuzetno brzi,visoki... Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu.. Spremni su,prebrzi.. Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu".

Suma ističe da nije bio spreman za ceo meč. 

"Što se tiče mene,ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta.Imao sam kartone,nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo  ono više u situaciji koja je bila potrebna. Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol ,jer smo bili bolji..Pokazali smo da možemo,da predano radimo i da smo konkurentni ne Evro sceni. Okrecemo se Ligi,moramo i radićemo još jače..Potrebno je vreme,ali ćemo dati  maksimum kao sinoć", ističe Suma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)