IZNENADIĆEMO VELIKANA: Istorijski meč za TSC

S. BAJIĆ

17. 09. 2020. u 08:30

INFORMACIJA o infekciji virusom korona šestorice članova stručnog štaba rumunskog FKSB i jednog fudbalera, nije prijatna, ali ne mogu da razmišljam o tome, već je u središtu pažnje, moja ekipa.

ИЗНЕНАДИЋЕМО ВЕЛИКАНА: Историјски меч за ТСЦ

Đuro Zec (TSC) Foto N. Paraušić

Tako na činjenicu da nekadašnja Steaua danas na teren stadiona u Senti (21.00, RTS), na meč drugog kvalifikacinog kola za Ligu Evrope izlazi bez trenera Antona Petree, reaguje Zoltan Sabo, kormilar TSC.

- Rumunski predstavnik ima 20 sjajnih igrača koji će, bez obzira na to bio im prvi trener na klupi ili ne, pružiti maksimum - kaže Sabo.

Kako će se Bačkotopolčani, s obzirom na to da su pretrpeli tri neuspeha zaredom u domaćem šampionatu, suprotstaviti nekadašnjem šampionu Evrope...

- Da budemo iskreni, nismo baš u najboljoj formi da osujetimo goste. Ipak, i ovoga puta ćemo napasti rivala i igrati naš ofanzivni fudbal.

Fudbaleri TSC imaju motiva napretek, utakmica je istorijska, ali, kako Sabo i ističe, šteta što se sve dešava bez publike.

- Cilj nam je da napravimo iznenađenje i izbacimo favorizovanu Steauu - jasan je Sabo, koji neće moći da računa na beka Borisa Vargu, jer je u Moldaviji zaradio isključenje.

ZEC: RUMUNI IMAJU SLABOSTI

ĐURO Zec, uzdanica prednje linije tima iz Bačke Topole, širi optimizam.

- Idemo samo pozitivno, uočili smo neke njihove slabosti. Jasno je da ćemo probati da ih pritisnemo u nekim segmentima. Igramo još jednu istorijsku utakmicu i imamo ogroman motiv - kaže Zec.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a