FALĆINELI SE RAZOČARAN OPROSTIO OD PERUĐE: Nikada nisam mislio da će kraj biti ovakav, ovde, u mom gradu...

Novosti online

11. 09. 2020. u 11:17

CRVENA Zvezda je dobila zvučno pojačanje u liku i delu Italijana Dijega Falćinelija.

ФАЛЋИНЕЛИ СЕ РАЗОЧАРАН ОПРОСТИО ОД ПЕРУЂЕ: Никада нисам мислио да ће крај бити овакав, овде, у мом граду...

foto: EPA

Ovaj fudbaler je stigao raspoložen u Beograd, upoznao se na stadionu “Rajko Mitić” sa ekipom i trenerom Dejanom Stankovićem, biće predstavljen pred novinarima u podne... Ali, ono što je sam otkrio na društvenim mrežama je razočarenje u klub iz kog dolazi – voljenu Peruđu:


- Danima želim nešto da napišem, ali razočaranje me je uvek teralo da se predomislim! Nikad ne bih pomislio na takav kraj baš ovde, u svom gradu, gradu koji me je rodio, odgajao i usmeravao. Fudbal mi je u životu dao mnogo, ali ovaj put mi je oduzeo isto. Nažalost taj deo je umro te proklete večeri. Samo oni koji su mi bili blizu, moja porodica i prijatelji znaju koliko sam suza prolio i znaju koliko me je duboko to obeležilo.

Međutim, shvatio je i Dijego da na kraju svakog tunela postoji svetlost. I on nastavlja dalje. Nastavlja u Beogradu bez tereta i kao profesionalac.
 

- Život nas stavlja pred stalne izazove i ne možemo, a da ne nastavimo da se borimo! Rođeni smo za ovo! To nisu klišei za koje ćete uvek imati dodatnog obožavatelja. Onaj koji je nekada bio dete, sada je odrastao, ali jeuvek rastao uz jednu stvar koja spaja: ljubav prema tebi, koja nikada neće proći, to je bezuslovno! Sada moram samo da se pozdravim sa velikim Grifom (nadimak Peruđe) - napisao je Falćineli poruku Peruđi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna