FSS NIJE ODAO POŠTU POKOJNOM SELEKTORU: Zaboravili velikog Radomira!

Novosti online

09. 09. 2020. u 21:30

FSS je napravio veliki propust pre meča drugog kola Lige nacija sa Turskom (0:0), kada je na stadionu "Rajko Mitić" minutom ćutanja odata pošta preminulim legendama Iliji Petkoviću i Vladici Popoviću, a zaboravljen je Radomir Antić!

ФСС НИЈЕ ОДАО ПОШТУ ПОКОЈНОМ СЕЛЕКТОРУ: Заборавили великог Радомира!

Minut ćutanja na stadionu "Rajko Mitić" Foto N. Paraušić

Omiljeni fudbalski trener je preminuo u Madridu 6. aprila ove godine.

Duel u Beogradu je bio prvi zvanični događaj A reprezentacije na domaćem terenu posle nastavka sezone, i načinjen je propust, koji su primetili mnogi kojima je Antić ostao u srcu, i koji su ubeđeni da je i morao da bude pomenut.Prema saznanjima "Novosti", i najuža porodica pokojnog Radomira je razočarana i izuzetno neprijatno iznenađena ovim propustom FSS.

Na pitanja "Novosti" čelnicima FSS na ovu temu, predsedniku Slaviši Kokezi i generalnom sekretaru Jovanu Šurbatoviću, dobili smo tokom dana saopštenje u kojem se navodi:

 

 

- Radomir Antić je veliko ime srpskog fudbala i jedno od najvećih selektorskih imena u istoriji naše reprezentacije. Prvi javni skup, posle popuštanja mera zbog virusa korona bila je Skupština FSS održana na Kopaoniku 30. juna, kada je minutom ćutanja odata pošta velikom Radomiru Antiću. Osim toga, u danu njegove smrti FSS je zamolio UEFA da na svom sajtu objavi in memoriam, a nizom objava na svojim društvenim mrežama naša kuća fudbala se podsetila svih uspeha slavnog stručnjaka. Tvrdnje da je ime Radomira Antića namerno izostavljeno pred duel Srbija - Turska su više nego zlonamerne.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!