"MAGIKO" SE POIGRAVAO: Het-trik Kataija u ubedljivoj pobedi Zvezde nad TSC-om

Z. ĆOROVIĆ

30. 08. 2020. u 23:08

KOME još nije bilo jasno zašto ga zovu Magiko, mogao je danas lepo da se uveri.

МАГИКО СЕ ПОИГРАВАО: Хет-трик Катаија у убедљивој победи Звезде над ТСЦ-ом

FOTO: Ataimages

"Plesao" je raspoloženi Aleksandar Katai na praznoj "Marakani", sa lakoćom je postigao het-trik već u prvom poluvremenu i najavio ubedljiv trijumf šampiona u derbiju: Crvena zvezda - TSC 5:0 (3:0).

Majstorije i golovi Kataija kao naručeni su legli navijačima crveno-belih posle bledog i neuverljivog trijumfa u Tirani. Njihov ljubimac ih je brzo razgalio. U 20. minutu otvorio je rafal posle odlične asistencije Gajića, nešto kasnije ušao je u mrežu i šut posle sjajnog "lažnjaka", a pre het-trika u sudijskoj nadoknadi pogodio je i stativu.

FOTO: Ataimages

Trener crveno-belih Dejan Stanković je od prvog minuta dao šansu oporavljenom Ričmondu Boaćiju, pošto će Tomane nastaviti karijeru u turskom Sivasu. U silnoj želji da se upiše u strelce, Boaći je u 32. minutu neoprezno šutnuo u grudi i povredio golmana gostiju Nenada Filipovića, inače šuraka Milana Borjana. Sudar je bio toliko jak da nije mogao da nastavi utakmicu.

RIVAL U PODNE

CRVENA zvezda će danas oko podneva saznati ko će joj biti rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Na žrebu može da izvuče jednog od ovih pet potencijalnih rivala: Molde(Norveška), Midtjiland (Danska), Ferencvaroš (Mađarska), Omonija(Kipar) i Dinamo Brest (Belorusija). Igra se jedan meč, 15. ili 16. septembra, domaćistvo se takođe određuje žrebom.

Sta kasnije i TSC će dobiti protiivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

TSC nikada nije bio nemoćniji u duelima sa crveno-belima, pa su u nastavku izvadili još dve lopte iz svog gola. U strelce su se upisali Gavrić i Ivanić za lep kraj ove egzibicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju