KAKAV MEČ U NOVOM SADU: Vojvodina slavila posle preokreta, isključeni Suma i Milošević

Novosti online

30. 08. 2020. u 18:31 >> 20:39

FUDBALERI Vojvodine pobedili su Partizan u Novom Sadu sa 3:2 u šestom kolu Superlige Srbije.

КАКАВ МЕЧ У НОВОМ САДУ: Војводина славила после преокрета, искључени Сума и Милошевић

Saničanin u duelu sa Sadikom (Partizan) Foto: M. Vukadinović

Svega smo se nagledali na ovoj utakmci. Viđeno je pet golova, dva crvena kartona, dobar tempo, dosta trčanja...

Na samo početku meča viđena je po jedna dobra šansa na obe strane, a onda je bilo malo zatišja pred buru. Sadik je u 41. minutu doveo goste do prednosti. Odlično je šutirao i pogodio gornji levi ugao gola Simića.

Nedugo potom sudija Srđan Jovanović je isključio Sejdubu Sumu. On je procenio da je Gvinejac namerno udario u padu Nikolu Drinčića.

Iskoristila je to Vojvodina u nastavku susreta. Igrao se 51. minut kada je Vukadinović umakao Miletiću i potom savladao Popovića za izjednačenje.

Očekivalo se da domaćin još agresivnije krene ka golu rivala, ali umesto toga gosti su bili ti koji su došli do nove prednosti. Sjajno je glavom šutirao Aleksandar Šćekić skoro sa ivice šesnaestreca i prebacio golmana domaćih za veliko slavlje gostiju.

Nekoliko minuta nakon gola crnogorskog fudbalera isključen je i trener Partizana Savo Milošević. Sudija Jovanović je smatrao prilikom duela Saničanina i Sadika da nije bilo faula. Strateg crno-belih je bio ljut zbog te odluke. Bacio je flašicu vode u teren i dobio je crveni karton.

Uspela je Vojvodina drugi put da izjednači i to u 90. minutu. Bogdan Mladenović je odlično šutirao levom nogom sa nekih 18 metara i lotpa je završila iz leđa Popovića.

U neverovatnom finišu meč domaćin je došao do preokreta i pobede. Heroj trijumfa bio je rezervista Stojković.

Vojvodina: Simić - Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak - Topić, Drinčić - Bojić, Čović, Vukadinović - Gemović.

Partizan: Popović - Miletić, Vitas, Banjak, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Asano, Suma, Stevanović - Sadik.

PRVO POLUVREME:

3. MINUT - Počela je utakmica na "Karađorđu". Za sada nema pretnji po golmane.

5. MINUT - Dobra prilika za Partizan. Lopta je došla do Asana. Ovaj je šutirao levom nogom sa nekih 15 metara, ali je lopta završila preko prečke.

6. MINUT - Sjajno se igra u Novom Sadu. Vukadinović je izašao jedan na jedan sa Popovićem, no golman Partizana je odlično reagovao i promene rezultata nije bilo.

12. MINUT - Posle par minuta u kojima nije bilo opasnosti po golmane, probao je Sadik glavom sa nekoliko metara. Nigerijac je nije dobro zahvatio, pa je ona završila iznad prečke.

23. MINUT - U poslednjih nekoliko minuta se igra na polovini crno-belih, ali Vojvodina nije napravila nijednu ozbiljnu šansu.

26. MINUT - Probao je Suma iz slobodnog udarca. Ipak, nije to Gvinejac dobro uradio, pogodio je samo živi zid.

29. MINUT - Tukao je Drinčić sa nekih 32 metra iz slobodnog udarca. Oprezan je bio Popović i uhvatio živu loptu.

37. MINUT - Opao je tempo u poslednjih nekoliko minuta. Posle dve dobre prilike na startu meča mislili smo da će biti golova, ali za sada mreže miruju u Novom Sadu.

41. MINUT - Vodi Partizan. Strelac Sadik. Primio je loptu napadač crno-belih na levoj strani. Odlično je šutirao i pogodio gornji levi ugao gola Simića. Zaista, sjajan pogodak Nigerijca.

43. MINUT - Problem za goste. Klub iz Beograda će igrati sa igračem manje do kraja utakmice. Crveni karton je dobio Sejduba Suma. On je udario Drinčića u padu laktom. Nezadovoljni su u taboru Partizana, ali Jovanović neće promeniti odluku.

45+4. MINUT - Kraj prvog poluvremena u kome je viđen jedan gol koji je postigao Sadik, kao i crveni karton, a zaradio ga je Suma.

DRUGO POLUVREME:

46. MINUT - Počeo je drugi deo meča u Novom Sadu. Trener Vojvodine Nenad Lalatović je izvšio tri izmene, dok Savo Milošević nije ništa menjao.

51. MINUT - Vojvodina je izjednačila preko Vukadinovića. Umakao je Miletiću po levoj strani, dobio duel sa njim. Potom je šutirao levom nogom, loptu je zakačio Popović, no ona je na žalost crno-belih završila u golu.

58. MINUT - Novosađani više napadaju, ali to je moglo i da se očekuje, s obzirom na to da imaju igrača više od 43. minuta kada je Jovanović pokazao Sumi put u svlačionici.

60. MINUT - Veliku priliku propustio je Čović da dovede domaće do prednosti. Vezista Vojvodine je bio sam na nekih 10 metara, no šutirao je preko gola.

66. MINUT - Kakva šansa za Partizan. Asano se stuštio ka šesnaestercu Vojvodine. Izašao sam ispred Simića, no tukao je pravo u njega.

69. MINUT - Vode gosti. Centrirao je sjajno Zdjelar iz slobodnog udarca, loptu je glavom udario Šćekić i fantastično prebacio Simić. Zaista lep gol zadnjeg veznog Beograđana.

73. MINUT - Šutirao je Čović nakon centaršuta Drinčića iz kornera. Opet je to uradio loše.

76. MINUT - Pobesneo je Savo Milošević. Sadik je bio u duelu sa Saničaninom, sudija Jovanović je pokazao da se igra nastabi. Trener Partizana je burno reagovao, bacio je flašu u teren, a pri izlasku iz igre je nogom šutnuo jedan mikrofon.

90. MINUT - Novo izjednačenje Vojvodine. Bogdan Mladenović je odlično šutirao levom nogom sa nekih 18 metara i lotpa je završila iz leđa Popovića.

90+2. MINUT - Vojvodina vodi. Gol je postigao još jedan rezervista, Stojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!