MEGVAJER O KRIVICI, PRVI PUT POSLE INCIDENTA NA MIKONOSU: Znam istinu i kada pričam o tom događaju ne osećam se dobro

Novosti online

28. 08. 2020. u 08:20

FUDBALER Hari Megvajer se vratio kući iz Grčke i incident koji je imao na Mikonosu ostaće mu “uspomena” za ceo život.

МЕГВАЈЕР О КРИВИЦИ, ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА НА МИКОНОСУ: Знам истину и када причам о том догађају не осећам се добро

foto: Tanjug

On je jedne noći na ostrvu učestvovao u tuči sa grupom mladića i optužen je za izazivanje incidenta, nasilničko ponašanje, napad na službeno lice i pokušaj podmićivanja. I za to je dobio 21 uslovne kazne zatvora (ako ponovi delo ili načini neko drugo ide u zatvor).

Kapiten Mančester junajteda se po povratku u Englesku oglasio javno i istakao da ne misli da je potrebno da se bilo kome izvinjava.

- Ne mislim da bi trebalo nekome da se izvinim. To se radi ako ste uradili nešto loše – rekao je Megvajer na početku razgovora za Bi-Bi-Si. - Ovakvo iskustvo ne želim nikome. Očigledno je da je moj slučaj narušio i ugled jednog od najvećih klubova na svetu i žalim zbog toga, ali ja ništa loše nisam uradio. Našao sam se u situaciji u kojoj je svako mogao da se nađe.

Megvajer kaže da je i on dobio batine, a ne samo druga strana:

- Tukli su me dosta po nogama. Bio sam u panici. Osećao sam strah. Uplašio sam se za život. Znam šta se dogodilo te noći, znam istinu. Kada pričam o tome ne osećam se dobro, ali to je zato što sam pomalo besan iznutra. Idem dalje. Psihički sam dovoljno jak.

Dok je izgubio mesto u reprezentaciji Engleske, Megvajer je uprkos presudi i krivici zadržao kapitensku traku “đavola”.

- Velika je čast biti kapiten Junajteda - to je nešto na šta sam ponosan. Ogromna je privilegija igrati za taj klub. Želim samo da kažem da mi je klub dao ogromnu podršku, bili su sjajni i hvala im na tome. Volim da igram i za svoju zemlju. Fizički i mentalno sam spreman. Razočaran sam, ali razumem odluku selektora – rekao je za kraj engleski fudbaler.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)