GRAĐANI NAJBLIŽI POTPISU MESIJA: Nejmarov agent najavljuje dolazak i Lea i Ronalda u Grad svetlosti

Đ. SAMOILOVIĆ

22. 08. 2020. u 10:00

ZEMLjOTRESI, jedan za drugim, pomeraju tlo podno stadiona "Kamp nou".

ГРАЂАНИ НАЈБЛИЖИ ПОТПИСУ МЕСИЈА: Нејмаров агент најављује долазак и Леа и Роналда у Град светлости

Foto: AP

Osmica od Bajerna, pa rokada na klupi Setijen - Kuman, dobrano su uzdrmani temelje katalonskog velikana, ali poslednja ekskluziva "Radija Katalunja" koja govori da je Lionel Mesi (33) saopštio novom treneru da je bliži odlasku nego ostanku je tektonski poremećaj, nezapamćenih razmera.

Mediji su već počeli da sele Argentica i licitiraju imena klubova, a na ciljnom pravcu, korak ispred ostalih je Mančester siti, mada su u igri i PSŽ i Inter, dok kladionice u priču ubacuju i Juventus.

"Bukmejkeri" sa razlogom daju prednost "građanima" (kvota 3,75). Oni imaju keca u rukavu u vidu Pepa Gvardiole, s kojim je Leo sarađivao u najblistavijim trenucima, ali i resurse da ponude blanko ček na kojem će on napisati mesečnu platu. Ulogu ima i Serhio Aguero, čijem je sinu Benjaminu Leo kršteni kum.

U Gradu svetlosti, mamac za dolazak Argentica predstavlja zamisao da bi mogao da ponovo zaigra sa Nejmarom, s kojim je u Barseloni pokorio Evropu. Sve je dodatno začinio Nejmarov menadžer Vagner Riberio izjavom da bi celoj družini mogao da se priključi i Kristijano Ronaldo.

- Nejmar je srećan i ostaće u PSŽ. Mesi je trenutno bliži dolasku u Pariz, nego što je Nejmar odlasku u Barsu. Ozbiljan sam i u vezi sa Ronaldom i Mesijem zajedno u PSŽ. Nemojte potcenjivati ekonomsku moć Katara - aludirao je Vagner na ogromnu platežnu moć bogatih vlasnika Parižana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)