ZEMLJAK ODVRAĆA MESIJA: Ne idi u Englesku, tamo tuku

V. N.

19. 08. 2020. u 20:11

AKO se odluči na odlazak iz Barselone, Leo Mesi će moći da pokaže prstom na jednu od tri destinacije - Mančester, Pariz, Milan, spakuje kofere i napusti klub u kojem je od 12. godine.

ЗЕМЉАК ОДВРАЋА МЕСИЈА: Не иди у Енглеску, тамо туку

Foto EPA

Zvuči neverovatno da bi argentinski čarobnjak mogao da napusti stadion "Kamp nou", ali ako mu je zaista prekipelo i odluči se na tako nešto, prva mesta u redu za njegov potpis će zauzeti Mančester siti, PSŽ i Inter.

Što se tiče italijanskog tima, priča je bila aktuelna i ovog leta, Leov otac je viđen u Milanu, i jasno je da bi kineski vlasnici rado videli Argentinca u timu. Kada su Parižani u pitanju, novac nikada nije sporan, mada postoje indicije da bi Nejmar mogao da se vrati u Barsu, pa nema dileme da bi Mesi ponovo igrao sa starim prijateljem.

U Sitiju bi imao priliku da ponovo sarađuje sa Gvardiolom ali zemljak, napadač Gonzalo Iguain, poučen šestomesečnim iskustvom u Premijer ligi, odvraća Mesija od odlaska u Mančester.

- Engleska liga je užasno teška i komplikovana. Za početak, štoperi su građeni kao ormari i samo mlate, a sudije ništa ne sude. Ja se nisam mogao adaptirati šest meseci i ta liga nema veze sa španskom. Leo igra fudbal na drugom nivou i ne znam kako bi na njega to uticalo, ali ne bi mu bilo lako - savetuje Iguain sunarodnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna