STANKOVIĆ JASAN: Tbilisi ili Tirana? Bilo ko! Naš cilj je grupna faza Lige šampiona!

Beta/Novosti online

18. 08. 2020. u 23:44

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svojim fudbalerima na večerašnjoj pobedi i naveo da je ostvaren prvi korak ka plasmanu u grupnu fazu.

СТАНКОВИЋ ЈАСАН: Тбилиси или Тирана? Било ко! Наш циљ је групна фаза Лиге шампиона!

Foto: M. Vukadinović

- Čestitam mojim momcima na lepoj pobedi, dobroj igri. Možda su mislili da mogu odmah, u prvih 20-ak minuta da završe utakmicu, ali sam im rekao da ona traje 90 minuta i da treba da budu mirni i strpljivi i da će slomiti protivnika pre ili kasnije. Ovo je prvi korak ka cilju koji se zove ulazak u grupnu fazu - rekao je Stanković novinarima posle utakmice.

Zvezda se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pobedom rezultatom 5:0 nad ekipom Evropa iz Gibraltara.

"Drago mi je što smo igrali prvo kolo. Ipak je Evropa nešto drugo. To se da osetiti, razlika, uz dužno poštovanje svih ostalih utakmica. Evropa, mislim, nosi nešto posebno - kazao je Stanković.

Dodao je da mu je svaki gol drag, a da je njegova ekipa golovima u finišu poluvremena "slomila" protivnika i da su oni uticali na moral, kako ekipe sa Gibraltara, tako i njegovog tima.

Protivnik crveno-belih u drugom kolu biće pobednik duela u kom će se sastati Dinamo Tbilisi i KF Tirana. Na pitanje RTS-a koga bi voleo više kaže:

- Bilo ko. To je samo još jedna prepreka, jel' tako? Spremamo se, digli smo gard i ne odustajemo od našeg cilja - zaključio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)