BLEKIJU DVA MILIONA EVRA: Fiorentina najavila povećanje plate srpskom štoperu

V. N.

16. 08. 2020. u 10:14

DOK se Milan i Inter vrte oko Nikole Milenkovića, Fiorentina namerava da ga privoli da ostane tako što će mu debelo pojačati ugovor.

БЛЕКИЈУ ДВА МИЛИОНА ЕВРА: Фиорентина најавила повећање плате српском штоперу

Foto: AP

Kako prenosi "Medijaset", mladi srpski štoper bi ubuduće mogao da ima godišnju platu od dva miliona evra. To je skoro dva i po puta više nego što je dosada dobijao, pošto je po aktuelnom ugovoru zarađivao 800.000 evra po sezoni.

Popularni Bleki je prethodnih nedelja bio u centru pažnje jer su oba velikana iz Milana izrazili želju da ga dovedu. Najveće interesovanje je pokazivao Milan, ali ga je u prvom naletu odbio Fiorentinin zahtev za obeštećenje, koji je 40 miliona evra.

Inače, kao svuda u svetu, i u Italiji klubovi uglavnom insistiraju da se igračima smanjuju ugovori zbog finansijskih problema koje je izazvao virus korona. Milenković će biti jedan od retkih sa kojim se događa suprotno, pa je u čitavoj priči došlo do jednog zanimljivog poklapanja. Suprotan primer je što Napoli našem Nikoli Maksimoviću nudi smanjenje plate sa 1,5 na 1,3 miliona evra godišnje. Njemu to, naravno, nije prijalo, pa su italijanski mediji dodali da bi Maksimović mogao da se okrene i brojnim ponudama koje ima. Jednu od njih poslala je baš i Fiorentina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024