GVARDIOLA ODGOVORIO KLOPU I MURINJU: Nama bi trebalo neko da se izvini

Novosti online

15. 07. 2020. u 10:21

ODLUKU Suda za sportsku arbitražu o pomilovanju Mančester sitija komentarisali su treneri Liverpula i Totenhema, Jirgen Klop i Žoze Murinjo.

ГВАРДИОЛА ОДГОВОРИО КЛОПУ И МУРИЊУ: Нама би требало неко да се извини

Pep Gvardiola foto: EPA

A dan kasnije trener Građana Pepe Gvardiola ih je podsetio da je njegov tim oštećen i da bi njemu trebalo da se izvini neko za propust.

- Trebalo bi nama da se izvinite. Da smo pogrešili, prihvatili bismo odluku UEFA jer smo učinili nešto pogrešno. Ne očekujemo da će nas braniti Liverpul, Totenhem, Arsenal ili Čelsi, ali imamo pravo da se branimo sami kada verujemo da je to što smo učinili ispravno. Tri nezavisne sudije su to rekle - istakao je trener Sitija Pep Gvardiola.

Španac nije skrivao da je srećan zbog odluke CAS.

- Neverovatno sam srećan zbog odluke. To dokazuje da nije istina šta su ljudi pričali o klubu. Ono što smo osvojili na terenu odbranićemo na terenu - zaključio je Gvardiola, kom je ovo četvrta sezona na klupi Sitija.

Trener Liverpula Jirgen Klop je posle odluke CAS prokomentarisao kako je srećan što će Siti igrati Ligu šampiona jer je to bolje za Liverpul, ali da preinačenje odluke UEFA za kršenje finansijskog fer pleja nije baš dobar potez za fudbal.

Žoze Murinjo, trener Totenhema je očekivano bio malo žustriji u kritikovanju odluke i konstatovao je da je sramota da je Siti kažnjen sa 10 miliona evra a da nije kriv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)