Mihajlović u klinču s novinarima: Postavljate mi pitanja preko neke stvari, i bez vas ću teško zaboraviti na bolest

Novosti online

nedelja, 12. 07. 2020. u 11:07 >> 12:09

Михајловић у клинчу с новинарима: Постављате ми питања преко неке ствари, и без вас ћу тешко заборавити на болест

foto: EPA

TRENER Bolonje Siniša Mihajlović neće predvoditi svoje fudbalere na utakmici protiv Parme zbog crvenog kartona koji je dobio na nedavnom meču protiv Sasuola.

Bez obzira na to što neće sedeti na klupi, srpski strateg je održao konferenciju za medije na kojoj je bio vidno ljut i nervozan, a situaciju su pogoršala ustaljena pitanja predstavnika medija.

- Naš naredni protivnik? Puno toga će u ovoj utakmici zavisiti i od nas. Biće to otvoren meč... Situacija u Evropi? Radimo ono što treba da radimo, mi smo profesionalci, ali ne želim da plačem niti da odgovaram na neka pitanja - rekao je Mihajlović, pa nastavio:

- Imate deset dana da spremite pitanja i onda dođete ovde uvek sa istim pitanjima koja mi postavljate preko neke stvari. Od deset pitanja devet je uvek istih. Voleo bih da budete malo maštovitiji. Zato je i veliki broj odgovora očigledan - rekao je Siniša i nastavio u istom tonu:

- Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško da ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to poprilično usr**a godina, ali familija i deca su bili dobro... Mariani sudija? Nemam dobre odnose sa sudijama iz Rima... Nadam se da će se situacija sa virusom korona brzo završiti jer je igranje bez publike sr**e. Ako vam neko kaže da je igranje pred praznim stadionom kao žena bez s**a, potpuno je u pravu - rekao je Siniša Mihajlović i završio konferenciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)