Mihajlović u klinču s novinarima: Postavljate mi pitanja preko neke stvari, i bez vas ću teško zaboraviti na bolest

Novosti online

12. 07. 2020. u 11:07 >> 12:09

TRENER Bolonje Siniša Mihajlović neće predvoditi svoje fudbalere na utakmici protiv Parme zbog crvenog kartona koji je dobio na nedavnom meču protiv Sasuola.

Михајловић у клинчу с новинарима: Постављате ми питања преко неке ствари, и без вас ћу тешко заборавити на болест

foto: EPA

Bez obzira na to što neće sedeti na klupi, srpski strateg je održao konferenciju za medije na kojoj je bio vidno ljut i nervozan, a situaciju su pogoršala ustaljena pitanja predstavnika medija.

- Naš naredni protivnik? Puno toga će u ovoj utakmici zavisiti i od nas. Biće to otvoren meč... Situacija u Evropi? Radimo ono što treba da radimo, mi smo profesionalci, ali ne želim da plačem niti da odgovaram na neka pitanja - rekao je Mihajlović, pa nastavio:

- Imate deset dana da spremite pitanja i onda dođete ovde uvek sa istim pitanjima koja mi postavljate preko neke stvari. Od deset pitanja devet je uvek istih. Voleo bih da budete malo maštovitiji. Zato je i veliki broj odgovora očigledan - rekao je Siniša i nastavio u istom tonu:

- Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško da ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to poprilično usr**a godina, ali familija i deca su bili dobro... Mariani sudija? Nemam dobre odnose sa sudijama iz Rima... Nadam se da će se situacija sa virusom korona brzo završiti jer je igranje bez publike sr**e. Ako vam neko kaže da je igranje pred praznim stadionom kao žena bez s**a, potpuno je u pravu - rekao je Siniša Mihajlović i završio konferenciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru