SPREMNI SU MILIONI: Crvena zvezda juri ova tri pojačanja za Ligu šampiona!

Novosti online

28. 05. 2024. u 16:47

FK Crvena zvezda od danas predstavlja pojačanja za novu sezonu i juriš ka Ligi šampiona - prvo je već "obavljeno", a uskoro slede još neka.

СПРЕМНИ СУ МИЛИОНИ: Црвена звезда јури ова три појачања за Лигу шампиона!

Foto: M. Vukadinović

I to, po svoj prilici, tri.

Naime, nakon što je Luka Ilić predstavljen kao novi ofanzivni vezni Zvezde, sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela ovako je odgovorio na pitanje kakvi su planovi srpskog prvaka u predstojećem periodu, a što se tiče novih igrača:

- O imenima nisam, niti ću pričati - rekao je Mrkela kada je upitan "ima li šta novo o pojačanjima iz Srbije o kojima pišu pojedini mediji, Stojiću i Miladinoviću", ali je odmah dodao i sledeće:

- Ono što mogu da kažem, to je da želimo da dovedemo pojačanja na tri mesta: štoper, levi bek, krilo

Ko je sve otišao iz Zvezde?


Podsetimo, najavljena pojačanja i ne treba da čude jer su Zvezdu od 1. januara 2024. napustili ili bili prodati pa privremeno ostali u ekipi: 

Aleks Vigo, Filipo Falko, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Mateja Bubanj, Stefan Mitrović i Jovan Mijatović; na pozajmice su bili poslati Aleksandar Kahvić, Edmund Ado, Kings Kangva i Uroš Kabić, a po završetku prvenstva od Zvezde su oprostili defanzivci Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, kao i golman Zoran Popović.

Pratite i Zvezdu, ali i druge stvari iz fudbala i ostalih sportova - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: VATRENO SLAVLjE: Kad Zvezda proslavlja titulu, Kalemegdan svetli usred mraka

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone