GOTOVO JE ZA TEN HAGA: Mančester junajted od sledeće sezone ima novog trenera

Filip Milošević

24. 05. 2024. u 19:37

Izgleda da je ''pukla ljubav'' između Erika Ten Haga i Mančester junajteda, pošto su u klubu odlučili šta god da ''crveni đavoli'' urade u finalu FA Kupa protiv Mančester sitija, Erik Ten Hag sledeće sezone neće biti trener engleskog velikana.

ГОТОВО ЈЕ ЗА ТЕН ХАГА: Манчестер јунајтед од следеће сезоне има новог тренера

FOTO: Tanjug/AP

„Gardijan“ kao ekskluzivnu donosi vest da je Mančester junajted već odlučio da otpusti holandskog trenera i podseća da je sličnu sudbinu doživeo njegov mnogo slavniji zemljak Luj Van Gal iako je osvojio FA kup 2016. godine.

Navodno, ser Džim Retklif i njegovi saradnici nemaju više poverenja u Ten Haga i njegov „projekat“, koji on poslednjih dana uporno promoviše.

Mančester Junajted je ove sezone doživeo čak 14 poraza u šampionatu i završio na osmom mestu što je njihov najgori plasman od osnivanja Premijer lige.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)