VELIKI POSAO NOVOG PAZARA: Adem LJajić ostaje u klubu!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 05. 2024. u 20:47

NIJE Novi Pazar odigrao sezonu u Superligi Srbije onako kako je želeo, ali je klub uradio veliki posao što se tiče tima za narednu sezonu.

ВЕЛИКИ ПОСАО НОВОГ ПАЗАРА: Адем Љајић остаје у клубу!

FK Novi Pazar

Naime, u klubu će ostati najbolji igrač Adem Ljajić, kao i golman Nikola Mirković. Nema sumnje da je ovo sjajan potaz čelnika ovog tima.

- FK Novi Pazar čuva najvažnije karike. Adem Ljajić i Nikola Mirković i naredne sezone nosiće dres Novog Pazara, rezultat je dogovora Uprave kluba i pomenutog dvojca. Oni su bili ključni igrači našeg tima u sezoni 23/24. Obojica su u Novi Pazar stigli na početku sezone. Ljajić je postigao do sada osam golova i dodao pet asistencija i najbolji je strelac tima, dok je Nikola Mirković kao kapiten i jedan od najboljih golmana u ligi uspeo da sačuva svoju mrežu na 12 utakmica ove sezone - stoji u saopštenju Novog Pazara.

Novi Pazar je igrao dobro u prvom delu sezone, a onda je u drugom totalno podbacio i nije uspeo da se plasira ni u plej-of.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)