NAGRADA ZA DOBRE REZULTATE: Evropski velikan želi Milojevića, a mogao bi ponovo da nasledi Stankovića!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

23. 05. 2024. u 21:58

ZANIMLjIVO leto čeka nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Miloša Milojevića, koji ima odlične rezultate u Al Vasli gde je nadomak duple krune. Švedski mediji, gde je gradio karijeru plasirali su zanimljivu informaciju.

НАГРАДА ЗА ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ: Европски великан жели Милојевића, а могао би поново да наследи Станковића!

FOTO: M. Vukadinović

 Tamošnji Alftonbladet preneo je informaciju da se Milojević nalazi na listi potencijalnih rešenja za novog trenera Fejenorda, ali i Ferencvaroša.

Nakon odlaska Arnea Slota koji je stigao u Liverpul, klupa roterdamskog kluba ostala je upražnjena, pa je Fejenord u potrazi za novim trenerom stigao i do Milojevića, ali Alftonbladet tvrdi da to nije tako izvesno.

Dva su razloga za tako nešto, osim dugačke liste kandidata tu je i finansijski momenat, odnosno činjenica da bi Holanđani morali da plate određeno obeštećenje Al Vaslu ukoliko bi izabrali Milojevića, dok sam trener prema istom izvoru godišnje inkasira 2.500.000 evra.

I Ferencvaroš je ostao bez trenera Dejana Stankovića koji je preuzeo Spartak iz Moskve, pa bi Milojević mogao da ga nasledi i u Mađarskoj kao što je učinio u Zvezdi.

Miloš Milojević je trenersku karijeru započeo u Vikinguru, nakon toga vodio je Breidablik, Mjalbi, Hamarbi i Malme pre nego što je preuzeo Zvezdu 2022. godine.

U Al Vasl je stigao prošle godine i ima važeći ugovor do 2026.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!