BAJERN PRONAŠAO TRENERA: Potpuno neočekivano ime seda na klupu minhenskog velikana?!

Novosti online

23. 05. 2024. u 12:19

Čelnici Bajerna postigli su usmeni dogovor sa belgijskim fudbalskim trenerom Vensanom Kompanijem, koji bi od naredne sezone trebao da predvodi klub iz Minhena, prenosi nemački Bild.

БАЈЕРН ПРОНАШАО ТРЕНЕРА: Потпуно неочекивано име седа на клупу минхенског великана?!

FOTO: Tanjug/AP

Kompani (38) je trenutno menadžer Barnlija, koji je sezonu završio na 19. mestu na tabeli Premijer lige. Barnli će naredne sezone igrati u engleskom Čempionšipu.

Bajern je u potrazi za novim trenerom, pošto je ranije dogovoreno da Tomas Tuhel na kraju sezone napusti klub iz Minhena.

Kompani ima ugovor sa Barnlijem do 30. juna 2028. godine, a ovaj klub je preuzeo 2022. Nemački mediji tvrde da je rukovodstvo Bajerna postiglo usmeni ugovor sa belgijskim trenerom, koji je spreman da se preseli u Minhen.

Bild navodi da su već počeli pregovori dva kluba u vezi sa obeštećenjem za Kompanija, pošto je rukovodstvo Barnlija obećalo da neće Belgijancu stajati na putu ako u međuvremenu dobije ponudu nekog velikog evropskog tima. Očekuje se da Bajern engleskom klubu plati obeštećenje od oko 10 miliona evra.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)