SVETSKI REKORD JE POSTAVLJEN! Našao se neko i da pobedi "srpski" Al Hilal - i to napunivši mu mrežu

Novosti online

17. 04. 2024. u 20:06

Saudijski fudbalski klub Al Hilal, čiji su članovi Sergej Milinković Savić i, trenutno povređeni, Aleksandar Mitrović, vlasnik je svetskog rekorda po broju uzastopni pobeda kada se radi o timovima koji se nadmeću u elitnom rangu takmičenja u svojim država, a danas je nestvaran niz uspeha okončan.

СВЕТСКИ РЕКОРД ЈЕ ПОСТАВЉЕН! Нашао се неко и да победи српски Ал Хилал - и то напунивши му мрежу

Twitter / AlhilalBayt

Al Hilal je, naime, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona izgubio od Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 4:2 (3:0).

Sergej Milinković Savić je bio asistent kod prvog gola Saudijaca, Malkom ga je dao za 3:1 na startu drugog poluvremena...

... ali tri pogotka Rahimija i jedan Kakua (čak tri penala su izveli domaći) bili su prevelik zaloga za goste, kojima je Al Davsari u 78. pružio nadu da bi u revanšu mogli da nadoknade "-2".

Al Hilal je od septembra do sada ostvario čak 37 uzastopnih pobeda, istina - tri su bile u prijateljskim mečevima, a već 28. trijumf bio im je dovljan za svetski rekord.

Sada taj novi iznosi 37, na drugom mestu je velški TNS sa 27, a na trećem Ajaks sa 27.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave