"BRĐANI" OPREZNI: "Znamo da nam je Vojvodina glavni konkurent"

Novosti online

09. 04. 2024. u 17:14

Fudbaleri Čukaričkog igraju meč sa Vojvodinom u četvrtfinalu Kupa Srbije, a pred meč govorio je mladi fudbaler "brđana" Bojica Nikčević.

БРЂАНИ ОПРЕЗНИ: Знамо да нам је Војводина главни конкурент

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

 - Mečevi u Kupu Srbije su specifični, ali se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu, već smo pri kraju sezone i veoma dobro znamo ko šta treba da radi - rekao je mladi fudbaler Čukaričkog Bojica Nikčević uoči četvrtfinala protiv Vojvodine.

Biće to repriza prošlogodišnjeg polufinala koji je trajao dva dana, prvog na stadionu „Karađorđe“ Brđani su vodili sa 2:0, ali je zbog obilnih padavina i vremenskih nepogoda sudija morao da prekine utakmica.

I u ponovljenom susretu Čukarički je bio bolji i golom Luke Adžića izborio je plasman u finale.

  - Znali smo da će nam Vojvodina biti jedan od najvećih konkurenata u borbi za plasman u Evropu. To je veliki klub, slavne tradicije, imam veliko poštovanje prema Novosađanima. Bilo je prelepo igrati pre nedelju dana na „Karađorđu“, pred prilično popunjenim tribinama, uživali smo u takvom ambijentu. Bila je i dobra utakmica na kraju je sako osvojio po bod, a mogli smo do pobede i mi i oni. Što se tiče stila igre, mislim da su oba tima napadački orijentisana, ali opet mnogo zavisi od značaja meča, ne verujem da će se bilo koja od ekipa previše otvoriti - istakao je Nikčević.

Čukarički sutra od 17 sati na Banovom brdu dočekuje Novosađane.

BONUS VIDEO: (P)OD PREČKU: Sjajan gol Kastilja oduševio navijače Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?