VLAHOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Nestvarne scene u Torinu, saigrači "sabotirali" Srbina (VIDEO)

Novosti online

08. 04. 2024. u 09:21

Fudbaleri Juventusa pobedili su sinoć na svom terenu u Torinu ekipu Fjorentine sa 1:0, u meču 31. kola italijanske Serije A. Strelac pobedonosnog gola bio je Federiko Gati u 21. minutu.

ВЛАХОВИЋ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ! Нестварне сцене у Торину, саиграчи саботирали Србина (ВИДЕО)

Foto: AP

Srpski reprezentativci u dresu Juventusa Dušan Vlahović i Filip Kostić meč su počeli u startnoj postavi. Vlahović je na terenu proveo 86. minuta i nije imao sreće, odnosno našao se u nemilosti saigrača.

Naime, fenomenalnom napadaču "stare dame" su poništena dva pogotka i to zbog saigrača.  U 12. minutu Vlahović je pokupio odbitak posle pogođene prečke i postigao gol na atraktivan način, ali je lopta na putu ka golu dodirnula Bremera koji je bio u nedozvoljenoj poziciji.

Nije to sputalo Vlahovića koji se u 32. minutu sjajno ubacio iz drugog plana i iskoristio povratnu loptu Vestona Mekenija zakucavši loptu pod prečku. Ipak, poluautomatski ofsajd je pokazao da je američki vezista bio u minimalnom ofsajdu, što je značilo da je i drugi pogodak napadača "zebri" proglašen nevažećim.

Dušan nije imao sreće ili bolje reći "sabotirali" su ga saigrači.

Inače, Juventus je na trećem mestu sa 62 boda, a Fjorentina je na 10. poziciji sa 43 poena. U narednom kolu, Juventus će u gradskom derbiju gostovati Torinu, dok će Fjorentina dočekati Đenovu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?