LEO MESI NIJE SA NAŠE PLANETE: Pogledajte neverovatan gol Argentinca za udžbenike (VIDEO)

Novosti online

07. 04. 2024. u 10:00

Mnogo se puta potvrdilo da je “klasa večna”, a ovo se isključivo odnosi na svetskog šampiona i najvećeg fudbalera svih vremena, Lionela Mesija.

ЛЕО МЕСИ НИЈЕ СА НАШЕ ПЛАНЕТЕ: Погледајте невероватан гол Аргентинца за уџбенике (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Lionel Mesi, 36-godišnji Argentinac odsustvovao je sa terena tri nedelje zbog povrede, a onda je ušao u igru na početku drugog poluvremena meča u kojem je njegov Inter Majami dočekao Kolorado Repidse.

Bilo mu je potrebno čitavih 12 minuta kako je ušao na teren, Mesi je postigao gol i doneo svojoj ekipi izjednačenje, iako se utakmica završila nerešenim rezultatoma 2:2.

Simbolika ili je, ovo je bio peti Mesijev gol koji je postigao na na petoj utakmici ove sezone. Tri gola dao je u MLS, a dva u KONKAKAF Kupu šampiona. Pritom, Argentinac ima i dve asistencije.

Drugi strelac za Inter na ovom duelu bio je Leonardo Alfonso, dok su golove za Kolorado postigli Rafael Navaro i Kol Baset.

Fudbaleri Inter trenutno imaju 12 bodova posle osam odigranih utakmica, a prvi na tabeli Istoka je sastav Njujork Red Bulsa, koji ima dva boda više i utakmicu manje od ružičastih sa Floride.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić