SKANDAL: Huligani upali u svlačionicu i prebili trenera

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 04. 2024. u 18:23

NAVIKLA je javnost na navijačke izgrede u regionu, a sve češće viđaju se i širom Evrope.

СКАНДАЛ: Хулигани упали у свлачионицу и пребили тренера

FOTO: Tanjug/AP

Nemila vest dolazi iz Poljske, gde je trenera fudbalskog kluba Zaglebje iz Sosnovijeca, Aleksandra Hackijeviča, prebilo desetak maskiranih huligana, koji su upali na teren.

Zaglebje je poslednji tim na tabeli druge lige Poljske, a navijači se ne mire sa činjenicom da će od naredne sezone njihov klub nastupati u trećem rangu. Zbog toga su odlučili da se fizički obračunaju sa trenerom.

Huligani su upali na trening prvog tima i započeli verbalnu raspravu sa trenerom, ali je situacija eskalirala pa je dobio nekoliko udaraca u lice. Klub je ubrzo potvrdio ovaj  incident i objavio da će beloruski trener uskoro napustiti klub.

Da sve bude još gore uprava kluba bila je besna na trenera zbog izjave nakon poraza od Katovica.

- Šta god rekao, to će izgledati kao izgovor. Posle meča protiv Lehije razgovarao sam sa timom i mogu reći da ne snosim krivicu za loš rezultat. Pre meča, razgovarali smo o sastavu i igrači su sami postavili svoju strategiju za igru - rekao je Beloruski trener .

Poljski mediji konstatuju da je trener iz Belorusije napravio od Zaglebja klub kome se svi smeju, zbog sramnih rezultata, te da je izgubio poverenje čelnika kluba, ali i svlačionice, jer se ponaša kao diktator.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona