LAZETIĆ RIGOROZAN PRED ČUKARIČKI: "Ovo je veliki ispit!"

Novosti online

05. 04. 2024. u 13:25

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole igraju meč protiv ekipe Čukaričkog u okviru 29. kola Superlige Srbije, a pred meč je govorio trener TSC-a Žarko Lazetić.

ЛАЗЕТИЋ РИГОРОЗАН ПРЕД ЧУКАРИЧКИ: Ово је велики испит!

FOTO: M. Vukadinović

On je najpre izneo hvalospeve na račun protivnika.

– Pred utakmice sa njima podsećam da smo mi tek jednu godinu završili ispred njih, a oni su nam uvek bili parametar. U ovu sezonu smo ušli sa istim “opterećenjem” Evrope i viškom utakmica, ali nama je uspelo da to bolje iznesemo. I dalje su nam najveći rival, njihova rutina i kvalitet su neupitni, iako su ove sezone imali dosta problema. Već četvrti trener ih vodi, ali u poslednjim utakmicama su se stabilizovali, pre svega defanzivno, po čemu su godinama poznati. Dobro se poznajemo i ne verujem da će biti iznenađenja ni u postavci, a ni u stilu igre – rekao je Lazetić za klupski sajt.

Govorio je Lazetić i o teškom rasporedu koji očekuje njegovu ekipu.

– Za nas je plej-of počeo sa utakmicom protiv Voždovca i važno je što smo u dva duela, protiv vrhunskih protivnika, izvojevali pobedu. Pred nama su još dve izvanredne ekipe. Čukarički nam je treći protivnik u osam dana, ali mi imamo tu sreću i kvalitet da možemo da rotiramo igrače. Planiramo da i na ovoj utakmici pravimo promene u želji da budemo najbolji mogući – rekao je Lazetić.

Dodao je i da je svestan ciljeva koji se nalaze pred ekipom, koji su postavljeni sjajnim rezultatom u prethodnoj sezoni.

– Evo nas u perfektnoj poziciji u kojoj uživamo i ne želimo da je kvarimo. Trudićemo se da ni jednom protivniku ne olakšamo posao, jer sportski je svaku utakmicu odigrati punom snagom. Po tom pitanju sam i rigidan i rigorozan i prema sebi i prema igračima i mislim da su oni to prihvatili i da se ne bave bodovima, već samo ciljem. Ne pripremamo se samo za ovaj meč, čak ne ni samo za ovu sezonu, nama je Čukarički evropski rival i predstojeća utakmica može i te kako da nam posluži i kao odgovor za ono što nas čeka ukoliko izborimo Evropu - istakao je Lazetić.

Zaključio je bivši igrač Partizana sa time da će ovo biti veliki ispit zrelosti za njegovu ekipu.

– Ova utakmica, kao i naredne, biće veliki ispiti zrelosti za nas. Uspelo nam je da prošle godine budemo sjajni iako pod velikim opterećenjem, ali ako se opustimo, onda nismo ozbiljni profesionalci – zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)