DEČAK KOLABIRAO NA MEČU JAVOR - ZVEZDA: Milan Rodić se potrudio da mu ulepša dan (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 03. 2024. u 12:54

FUDBALERI Crvene zvezde savladali su u Ivanjici Javor u okviru meča 27. kola Superlige Srbije, rezultatom 3:0, a jedan momenat oduševio je sve navijače.

ДЕЧАК КОЛАБИРАО НА МЕЧУ ЈАВОР - ЗВЕЗДА: Милан Родић се потрудио да му улепша дан (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Jednom mališanu slošilo se tokom utakmice, hitro je reagovao medicinski tim Zvezde, a nakon meča Milan Rodić mu je poklonio dres kako bi mu bar malo ulepšao težak trenutak.

- U toku jučerašnje utakmice u Ivanjici jednom mališanu na tribinama je pozlilo, a Zvezdin i Javorov medicinski tim je hitno i stručno reagovao, te pomogao dečaku. Kada je ustanovljeno da se mališan, inače veliki zvezdaš, oseća dobro, prvotimac naše ekipe Milan Rodić mu je poklonio dres, jer je u tom trenutku izašao iz igre, i tim gestom mu vratio osmeh na lice - oglasila se Zvezda na društvenim mrežama.

Zvezda je i dalje na prvoj poziciji na tabeli sa četiri boda više od Partizana, a ekipa Javora je 13. na tabeli sa 28 bodova.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije