''PO TRADICIJI U IVANJICI BUDE TEŠKO'' Milojević pred gostovanje Javoru

Filip Milošević

29. 03. 2024. u 17:21

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Javorom, da njegov tim sutra očekuje teška utakmica.

ПО ТРАДИЦИЈИ У ИВАЊИЦИ БУДЕ ТЕШКО Милојевић пред гостовање Јавору

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16 časova gostuju ekipi Javora u Ivanjici u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

- Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu - istakao je Milojević i dodao da je njegov tim uvek oprezan.

- Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu. Kosta Nedeljković je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: KOLEKCIJA ZA DIVLjENjE: Upoznajte Kolumbijca i njegovu kolekciju od 8.000 dresova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona